Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

flectorral hálok
hú wazze állat vagy ill a másik volt a balfasz Jobbulást 1 hónapig biztos nem kapsz járót
megoldjuk...mostmár csak azértis szerelem
köszi fiúk ....jó reggelt !
megvolt az első éjszaka joga
pisiltem pirosat nem volt egyszerű mindenem nagyon fáj beszarás ...jó odavertük magunkat......olyat durrantunk...volt itt is szaltó meg landolás egy sziklán egykezes tigris után hónaaljban/bordákra , meg labda nagyságú kövekre ......blokkok közé ahogy beszorult a lábam sarkammal lelazítottam a lánckerékcsavart, csizmám félig letépte lábamról a jelenet...térdvédóm darabokra esett ........két percig azthittem meghalok miközben mondogattam magamnak vegyél levegőt ami fél perc után jött is...ott ziháltam ....aztán , hogy leszakadt a lábam.....meg hogy valami lett az oldalammal ......meg belül a hasammal, vesémmel ......bal medansziécsontom ill. combcsont felső része is olyat kapott csoda nem tört el ahogy most kinéz
és kezdtek megjönni a fájdalmak negyed óra múlva egyre erősödve...de a kedvem is egyre jobban kezdett visszatérni ......aztán az infuzióba a mentősök tettek valamit ami egész jól enyhítette.....de aztán elindult a mentő és a szar utakon rossz vákuumágyban katasztrófa volt még a fülemmel is kapaszkodtam ill. csak azzal tudtam ..... mert ha megmozdultam ájuldoztam a fájdalomtól..... egy örökkévalóságnak tűnt a kb 40 km.es \"sima\" út...úgy elfáradtam a végig feszítéstől ........
de azért köszönöm a jó Istennek, hogy meghagyta tyúkszaros életem........

mikor kaphatok járógipszet ?
úúú Zozi bazze, JOBBULÁST

motoromat szard le,az ráér,előbb magadat tedd rendbe...
ja amúgy nem biztos hogy boyesen csak a membrán házon van egy boyesen matrica abból gondoltam
bocs hogy csak most írok szal úgy volt hogy a tag akitől vettem a 300 ast az vett bele új membránt és mióta nálam van (kb 4hónapja) eltört szal nem bírja sokáig jólenne valami olyasmi ami bírja tovább
jó éjt
a kálciumos angyalka lebegje körbe álmodat,, csá,,,
na jóéjt fiúk....próbálok aludni estleg...se
hát műtik kezét mert neki szegénynek felmentek a tenyerébe az ujjai

ja ketten feküdtünk ott mint a szar
szép láb, kűldöm postán a két deci narancssárga lemoshato diszperzites falfestéket, hogyjol érezd magad mikor ránézel,,
szevasztok gasgas-osok aki ért hozzá: meg tudja valaki mondani hogyan tudnék keményíteni az ec 300-as első futóművén mert túl puha
Ehh Zoozee bacsi Jobbulast.

Mikor volt ez? 4 korul erkeztunk a csobankai banyaba, lattuk messzirol hogy fekszik vki es a mentosok matatnak korulotte, de a rendorok elhajtottak minket. Ezekszerint Te voltal? Mi lett a csokaval aki szembol jott neked, o meguszta?
ja telefonom is elpukkant

lánckerékről lelazítottam a sarkammal a csavart...
nehogy a zöldeknek feltetessünk párat...hát gondolkodni kezdenének
de csak természetes anyagokkal
tele van már a faszom ezekkel nagyon...mi van itt és mindenki hülye
osztályfönököm mesélte hogy pár éve ő kapott 500 FT os számlát
merthogy volt egy ember azthitte hogy részeg és ki hívta a rendőrőket hogy valami legyen
közbe nem volt részeg a tag. Elment és őt büntettél meg hogy ki szállási díj
aztmondta hogy még mindíg meg van neki az a szép rózsaszín csekk
rá lehet irni,, : green power,,
van zöld gipsz is,,
pedig a paragrafus meg van rá, engem is anno mikor gerinctöréssel fekűdtem februárban félig kihűlve, egy siratofal tetején merthogy egyedűl voltam, és egy arra járo hajléktalan talált meg végűl,,, szoval ott is feljelentettek, az indok : a saját testi épségem veszélyeztetése, és annyi volt hogy a bűntetéstöl eltekintettek a sérűlésem sulyosságára valo tekintettel, de a rendörségi kiszállás diját ami akkor 2000 forint volt annak megfizetésére köteleztek,,,
gondoltam kérek rá részletfizetést,,,
vegyek yamahát ?

de az enduróba egy nagy marék szar