Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most irtál frankót!
Na jó eszme futtatást én most tiplizek ballagni és majd holnap vissza olvasok !

Sziasztok
44,51
jó,mind1,nem állok neki vitázni,ha nincs pénz akkor nincs új dugó se. persze,ha ott lennénk hogy mindenképp kell akkor lenne rá pénz,de azért van egy elsőbbségi sorrend is,mert valamiből élni is kell,de úgyérzem, hogy ezt egy magadfajta felnőtt embernek nem kell magyaráznom...
40
hát ha beindítjuk és nem robban fel 3 percen belül akkor kibírja egy évig is csak az első három perc cinkes

mindjárt lemegyek és végleg megmondom mi kell csak közben ovodátépítettem megint társadalmi munkában ...
azt nem tudom hogy viccből vagy nem viccből kérdezte...
Láncnak is volt még pár kilómétere ! úgy 50!
Már vettem
de most kár gondolkodnom,azt se tudom még hogy mi a helyzet. ha nem muszáj,akkor most még nem cserélném...inkább nyáron...vagy ősszel.
Biztos nem viccből kérdezte a Zozi a dugót!
azt mondták hogy kb 3-4 ezer van még benne...
de ha úgy van...kell még neked az a magura rásegítő esetleg? mert lehet összetudok szedni lóvét a dugóra...
bocs, hogy beleugatok, de a dugónak meg a hengernek vannak kopáshatárai, ami megfelelő műszerrel kimérhető. Ha ebbe az intervallumba beleesik akkor jó ha nem kuka... de zozzee biztos kiméri neked, addig kár parázni...sz.tem
Igazad van fepi csak azért egy dugó és egy f tengely között különbség van, de én is tudom, hogy ez a motorozásban a legrosszabb mikor alkatrészre költesz! de ha figyelembe veszed hogy menyi jót és örömöt tud szerezni a motorozás akkor már kicsit másképpen fogod fel a dolgokat! ez az én egyéni és szubjektív véleményem!
akkor ez van sajna.... ez van. most nem fér bele mindenképp.nyáron fogok dolgozni,akkor bele fog férni,addig a 2 hónapig még kihúzza ezzel a dugóval. remélem.
Ami persze átbaszás, mert a 640-es blokk az tulajdonképpen 625 ccm, a 620-as meg 609!
Bocs a helyesírásért
Azért sztem picit más a helyzet. Sokszor én is így voltam a Gyuri EX RXével, h ha alkatrész kellett (spec anno főtengely) akkor inkább megvettem egy másik komplett blokkot, mert több alkatrész jobban jártam és nem kellett vele görcsölni... beraktam és ment... akkor 1szer volt 100%os az a motor... Mondjuk el ment rá minden félretett pénzem...

Adatlapért sry mindig lefagy az oldal mikor képet akarok felrakni...
akkor vészessen vegyél új dugót! Amúgy nekem mindegy te tudod! de én egész hétvégén mocizok te meg kocsikázuhatsz? na?
az vész megoldás... és csak 620as
De 640-es blokra lenne 70 ?
de ha 1x most nincs pénz,akkor nincs.. így is ráment eddig 30,meg még megint kb 20... most ez is elég,sajna
Szerintem ne várd meg Gyurika a szezon végét mert aztán meg nembiztos, hogy lesz számodra szezon mert a mühelyben csak brümmögni tudsz nem motorozni!
De így meg 2x annyiba van a gép mint amennyiért megvettétek, nem?
Mondjuk ha megtartjátok sokáig akkor nem gond, de ha valami miatt el kell adjátok, kurva sokat buktok rajta...