Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit találtam ..... oljleeresztőcsavar ellenőrzés
most jut eszembe van fotó a gépről még félig szétszedve vasárnap endurózás előtti állapotról...
majd mindjárt leveszem oldaldeklit és oda is fotózok......tegnap nem tudtam dolgozni mert akadályoztattak
nincs lánc
szia márk !...gratulálok ....mindenhez ......akinek sikerült az élet
ja memlítette lenes a kvaddisznót ..majd hétvégén biztos összefutunk mert állítólag megyünk arra de még nem 100%

na megyek oviba.......aztán tolok fel képeket györgy ktn-jéről
Na megyek dolgozni, hogy legyen mit elkölteni! Este vissza térek!
szasz Zoo
tegnap nem tudtam vissza irni mert el kelllett mennem, amúgy semmi különös vettem másik quadot, most azt csinálgatom, de ezt már biztossan tudod a Lenes-től. Ma megkapja az új csapágyakat hátra és a hétvége csak csapatással fog telni remélem! Nagyából ennyi, ja és tegnap elvégeztem a gimnázium 4.ik osztályát is és ezért jövöhéten mehetek éretségizni!
morgen
Szevasztok

Na mi van Gyurika a motorodal? Lett baja a blokk nak?
Scarabeokat eladtad már? motorozni akarok
nem írtatok sokat
Eladók az alábbi motorok.
áruk 105 és 135ezer forint között van.
Ha valakit érdekel, el tud érni az email címemen (adatlap)
na lépek aludni,fáradt vagyok...alszom a ktm hangjával..meg fater mesélte h mentem elől,visszaengedtem a gázt,durrogott és mindig pislákolt a drágám... ááá de jó lenne na cső
azért vagy szemüveges mi? amúgy szevaaaa
És ezért népszerű japánban a triál, vagy azért szponzorálják mert népszerű japánban a triál?
Szóval tyúk vagy tojás?
Bocsánat!

A Montesa Spanyol gyár! A honda adja a lovettát a spanyoloknak, hogy csináljanak motort! Ezért Honda a motor, de csak anyagilag! Tervezésileg, gyártásilag spanyol! A váz, és az összes többi cumó mind spanyol!

Szóval a Honda tőkeinjekciója mentette meg a Montesa trial részlegét a bezárástól, azt pedig mindenki tudja, hogy a Montesa a 80-as évek óta fuzionál a Hondával! Hisz a Transalp-ot mindig is a Montesa gyárban csinálták!
Jocackát!
3:15 kor kelek. . .
Mintha a Montesa -t nem a japók gyártanák. . .
Mintha azt mondtad volna, hogy a japánok nem tudnak triálmotort gyártani...
Mi a vöröstéri vízhang?
Alkohol-hol-hol?
hello!
...
Na, léptem is alvadni!

jóccaka mindenkinek!
Alkoholika?