Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csőőőő akkor reggel várom az infot..esetleg dobj egy smst Zozi,hogy ne kapjak színinfarktust a nagy izgalomban szevasztok.
mentem aludnyi csááá,
hát dugót gyűrűt hengert szelepeket meg ilyesmiket ami egy 4T motorba lehet
na jólvan...megyek alukálni...reményekkel teli álmom lesz remélem teljesülni fog az álmom ha gáz van,akkor 620as blokk..de hát csak nincs gáz
hát az a jó benne , hogy megették az energiát itt kint ezek a szarok és nem a szelepek meg a dugó vette át a lendületét gyurikának

de azért belefigyelek mi az ábra ......
szedd szét jobban ,kurva kiváncsi vagyok mit találsz
a farkasnak van mindig a legnagyobb mákja a gyalog kakukkban,, leesik a szakadékba, belefurodik a földbe és simán felkel,,, na az a mák,,
abbol a kiegyenlitö tengelyböl itélve csunya világ volt odabent,,,,
hát kell egy vezlánc ....alsó lánckerék....egy olajpumpahajtó műanyagfogaskerék......meg láncvezető rezgéscsillapító tok.............ezt a balansztengelyt megcsinálom...

felülre nem tudom még mi kell azt reggel megmondom.....

szerintem mákod van mert ettől még csak szarabbakkal találkoztam...ennnyire még nem volt szerencséje senkinek
sajnos tényleg igy van!én is a 2t-re savazok!ócsóbb az alkatrész,ill.kevesebb!
azt még nem nézte meg Zozi de azt mondta hogy a szelepek könnyen mozognak
mindjárt kiderűl ha meglátjuk a képeket a dugorol, meg a hengerfejröl, ha van a dugon szelep nyom akkor,, elérte,,,
ha nem sélrült a dugó,henger,hfej..akkor mit kell cserélni? kb mennyibe kerül akkor? lánc az alap,meg ez a tengely.meg még? remélem dugó+szelepek épek
2t forever,,
az a balansztengely
...ez nem kicsit akadt meg!a látottakbol ítélve!
örülnöd kell ha nem kapott a hengerfely-dugó-henger-csapágyazás....főtangli meg a tőbbi!
ez micsoda? sajna nem sokat értek így a képekből
ez mennyire durva,, kicsit megakadt,,
agyvérzés ellen ezeket szedd,,
háááát ronis most 100% , hogy nem tudok menni sajnos mert van egy csomó bajom és nincs egy felesleges forintom se...

agyvírzíst viszont mindjárt megkapom....

amúgy köszi , hogy gondolsz rám/ránk ......

pedig szívem szerint kibírnék egy ilyen turnét
szép estét, zoozee, nem akarnátok jönni romcsiba a hétvégén három napra,,? már megint egyedűl mennék innen a környékröl,,
ú vazze és leeht hogy tényleg megúszta a blokk?
például itt a vezérműláncod