Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyiért nagyon megérte volna...csak gondolom nem kellett volna senkinek, nálam meg minek álljon...merthogy mentem volna vele!
fákjúúú
az még 1 hónap,addigra már rég leveszik
Ilyen jó bizniszeket feldobhatnád ide...nem mintha mondjuk tudnék mit kezdeni egy 250 2T krosszmotorral (meg volna most felesleges 4kilóm)
Mé, lesz gipsz-kategória is?
Tiszta jó! Akkor elég sokan leszünk ott a fórumról, úgyhogy bizti egymásba futunk majd!
Na én pont így vagyok az SC-vel: amennyi a használati értéke, az vagy 20-25%-kal több mint amennyiért el lehetne adni
én is megyekkk
Dömével legalább is beszáltük hogy mindneképp ki kéne menni
Köszi
én tuti hogy megyek, tán még motort is viszek...
Hát akkor brada, ha addig nem találkozunk, én nagyon boldog szülinapot kívánok neked!
Szió!

Jöttök Erzbergbe?
4 kilóban tudtam volna most egyet....
Bobo, Döme74-nél érdeklődj, ők a GasGas hivatalos Magyarországi importőrei!
gondolkodom nagyon...ha még menthető is a blokkom,olcson..lehet nem lenne rossz vétel 70ért aza 620as blokk még lehet le lehetne alkudni 60ra is
mindenképp hiteleznem kellene, mert a mostani fizetésem semmire sem elég, meg még csak 2 hónapja dolgozom papíron............................... pedig már 6 éve szorgoskodom
6-7 ezer km..biztos patent kis gép
haverom lehet megveszi..
van fent egy szép 250es kétté sm... csak kár hogy 9 pénz... ha 7 körül lenne,esélyes lehetne
nemhiszem hogy itt valamelyikőnknek lenne tapasztalata 50es supermotoról....
Sziasztok. Éppen motor vásárlás előtt vagyok, kinéztem 1 EC50es szupermotort és örülnék hogyha tudnátok leírni 1-2 tapasztalatot hogy: mennyire megbízható, mennyire erősek a maguk kategóriájában, mennyit fogyasztanak.

azsem gond hogyha 1-2 nagyobb motorról írtok hisz abbólis kiderül hogy megéri e Gas Gas-t venni.
de mindig úgy szoktam elaludni, ráadásul a nacim is alig jön fel
sok variáció van még alvás terén
én meg pihizni szeretnék, de tegnap szétvertem a bal felem és nem tudok arra az oldalamra fordulni
nekem meg mind1,csak mennyen és legyen jó telója
bizti, de én mindenképp 4T szeretnék