na szewasztok/ szia gyurika ! ...nem tudtam aludni gyurika gépe miatt....és reggel szétdobtam mert idegesített mi a kutyaszar lehetett vele.......mert nem szokott ilyen lenni ill. még soha sem volt
hát van benne rendesen olaj ...víz is rendbe...a kartercsövön kinyomott olajat észlelted valószinű ahogy borogattuk vagy a régi olaj fent volt a csőben és azt az fél - egy decit nyomathatta rá a blokkra......
ami a baj és kurvára sajnálom , hogy nem beszéltelek rá ...bár ellenőriztem és ezért nem ment a rábeszélés...a vezérműlánc......... az elszakadt sajnos..... ( pedig megnéztem és normális volt teljesen meg a feszítője is félúton volt ) ez elkerülhetetlen mert a feszítőt kiveszed mikor szereled és automatán látod...és mikor teszed össze alapra rakod és úgy dugod be......
sajna ez egy véletlen baleset
hát ez a baja...most abban reménykedem/izgulok , hogy ahogy leesik a szakadt lánc a főtengelyhez ott ne verjen szét semmit(ettől akad a blokkod)........és a másik kényes kérdés a szelepek nem görbültek -e mikor esetleg beleér a dugó és próbálja becsukni azokat...ha görbültek akkor a dugó is belebetegszik
ezt még csak felülről ellenőriztem mert a hengerfejet nem vettem le még......de viszonylag jó hír az hogy sanszos a nem elgörbülésük mert nyomkodom le őket és mozognak könnyen feljön teljesen stb.
még mérek egy kompótot ill. felfújom a blokkot mielőtt leveszem a hengerfejet......
aztán még alul is belenézek és mondom mi a zsír....esélyes, hogy olcsó lesz
amúgy jól mehetett mert világosbarna majdnem fehér a csöve
olyankor szokott szakadni mikor visszapattintasz egy rendeset és .....
na de mindegy ...vigasztalásul ahol fűrészelnek ott hullik a forgács
ezzel vigasztalom én is magam mikor saját motorom behány .... bár hála Istennek nem szokott
na lépek endúrózok egyet ...... levezetem a feszültséget
Sziasztok, azóta megvolt az első motorozás a Neoxban....
Nem csalódtam benne, az első benyomás: Tökkkéletes!
A Hebo mez feliratozása is megtörtént az is nagyon tetszik, viszont el is vagyok keseredve mert ma van a nagykanizsai ec verseny és én sajna nem tudok ott lenni ....
A pontok nagyon kellettek volna, ded majd csütörtökön dédestapolcsányban beleadok apait anyait...
Így ma szerencsére Örömködök egyet az erdőkben és rákészülök a csütörtöki rangadóra!
Egyébként nm volt neki feje....