Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

harold lécci dobj egy telószámot a címemre(adatlap) mert múltkor láttalak és rádszóltam volna csak nem volt min
2500 ft az alkatrész ...nem nagy macera meg lehet csinálni de azokkal a sörnyitókkal nem......
2 db " O" gyűrű meg 2 kis szimmering.......
kívülről meg lehet csinálni.......ledobod a deklit ....lapátot leveszed.....mögötte van egy kerek szimmeringház azt kihúzod van rajta két kis luk ott megfogod vagy csőrösfogóval vagy zégerfogóval......és kiszeded belőle szimmeringeket...visszatenni az a trükkösebb....ott figyelj , hogy egyrészt jól tedd vissza másrészt hogy vissza tudd tenni egyáltalán ............két O gyűrűt a szimmeringházon kicseréled és fordított sorrendben értelemszerűen összetenni.....a tengelyt meg tisztítsd meg a szimmering futófelületnél ...
ne szilózzál össze nagyon semmit a szimmeringháznál a két szimmering között mert legközelebb mikor megint baj lesz akkor ki tudjon folyni belőle a cucc a világegyetembe , ne a blokkba akarjon bemenni a víz...
Zoozee batyam! 525-on maceras egy vizpumpa szimmering csere, nemtod? Van egy ktm-es sornyitom meg nagyapam rozsdas csavarhuzoja, ezekkel megtom csinalni? ( vagy vigyem szervizbe? ) Meg nem veszes csak mar nyomogatja ki a vizet szep lassan a baloldalon levo kis lukon.
csao
na hazaértem
23 induló volt nálunk
első futam 11. hely
2. futamban lefulladt a motorom a startnál..így utolsó helyre kellet feljönni,de 10.nek sikerült befutni
jó kis verseny volt
164 nevezővel

nemtudom én is kérdeztem már
Bandi is rég írt, mi van vele?
aha
háttérbe pedig 7essel a b-and-i
http://www.sportmotor.hu/motor... itten ebbejavidijóban meg a faisst motorja is benne van?
nekem nincs is bizgentyükallantyú a kuplungkaron
Hát őőőőőőőőőőőőőőőő valahogy úgy hogy be húztam a kuplungot és aztán az a kis bizgentyűskalantyús kuplungkar nem úgy műkődőt mint ellőtte.
és hogy vetted észre?
ja mondjuk kuplung nélkük azért haza lehet vergődni
Most már nekem is egy kicsi meg egy nagy.
nekem van egy használt ha érdekel?
a bovden bowden el szakadt a homokos bányába.
jó hogy észrevetted, mielött szétugrott volna a lánc, meg szakadt volna a bowden, valahol messze a szerszámoktol
Nem a láncon a patent szemnek a biztositó zégere hiánycikk.
Ja meg kell egy egész kuplung bovden is.
izé, leltároztad.....fáradt vagyok
sok karcot raktároztad?