Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de komolyak lettek küldöm mindjárt
500
Szerva Zoozee! Mivan nemlettek jók a hétvégi képek , vagy miért nem küldöd?
Szereztem fassza "kátéjem"-es témákat a K800I-re! Ha kell átküldöm...
szia 2.számú titokmotoros
már rég hazaértem
Akkor siess!
szevasz Na elinzétem ajogsit..aztán majd nem soká robogok vissza
Halihó!
Pöstre megyek,de gumishoz nem valószínü.Voltam ott idén egyszer és tavalyihoz képest igencsak horror áron adja a paraszt a gumikat.Akkor meg inkább veszek michelint.Metzeller mc5 egy szar.Mentem vele 5-ször kábé és az első gumi oldalárol kajakra tövestül szakadnak le a bütykök.Versenyen kint szokott lennyi a snow-fox gumis és ott az ember 13 pízért osztogatja gumikat.
na csákány este leszek majd.
Fecco ha mész pestre hoznál nekem 3 db c 18-as hátso gumit, azt a méretet amit a tesod is használ, meg amit a multkor is hoztál,, köszi,
én + lehet hogy felmegyek Dorogra a Török Janihoz gyakorolni egy kicsit ,remélem lesz autom .
Ahoj csopperkabras! . . . Tóth Tomiék elcsaltak a bakonyba,pedig én olyat nem szoktam csinálni,legalábbis idén még nem volt részemröl bakonyi motorozás.Hehehe.Idén,tegnap mentem át először a nyócas túloldalára.Inni viszont már ittam idén! . Nem volt rossz,bár romániára jobban fáj nekem is a fogam mint itt kint motorozni.Hétvégén megyünk tokodra porolni,lesz az nagy ,,racing"!
igen,
kaptál már emailt a Janitól ?
romcsi,,
szia Bálint . merre mész a hétvégén?
csak gyalog járom már az erdöt,, a tévé is bemondta,,
mi a pálya Fecco,,, pálinkagözös déviknájtok,
Helló Bálint!Mi a tré veled?
r-pont,, zoozee, R-pont, amugy én azt sem tudom millyaza románia, motortot meg nem is láttam még sosesem,,
Vaze Ákos!Hazafelé minket is megcsapott a pályinka szele.Előtört belőlünk David Knight és nem ismertünk lehetetlent! .. . . . .
szia ronis

na mire jutottál akarsz velünk jönni romániába a hétvégén
szeva,