Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nya, má fent is vagy a családi közös albumban!
szép fogalmazás
aha értem . az nekünk is jólenne, ha nem is eddzővel de mi magunknak csinálni az is megfelelne
hétvégén volt egy kis hó a hegyekben.
Oksa!

Nekem anno amikor elkezdtem versenyezni elég drasztikus edzés tervem volt amit a későbbi tanítványokra is átvittem, sikerrel!

Például,egy edzés 5-6 óra időtertamú(majdnem mint egy verseny) edzés alatt nincs víz ivás, nincs kajálás, kevés a megállás, ha szar az idő akkor is van edzés (volt hóesés és vihar is) ha 35 fok van árnyékban akkor is van edzés!
És bizony meg lett az eredménye, mára simán végig megyünk egy olyan versenyt ahol tűző meleg van, 4 órát tart a verseny és végig egy korty vízet sem iszunk!

Ez az állóképesség növelése érdekében lett kialakítva!
Na ezt m ár szeretem.......pozitív hozzáállás!

Szétnézek Én is hátha tudok valamerre egy kis szépséget! Nézz be ide sűrűn és majd sikítok ha van valami, de a mail címedet is elküldhetnéd az Én címemre ami az adatlapomon van!
értettem
Nos igazából kellet neki egy kis pénz.
Viszont így is fent tudott tartani egy 300-at, amiért mostanság a hirdetések alapján olyan '95 ös évjáratú 250 eseket lehet kapni, ami körülbelül megfelelő is lenne, ha jó állapotban van.
Kawasaki adatbázisomból kioktattam őt az évjáratkülömbségekre és figyelünk.

Jómagam pedig egy cserébe gondolkodom, szintén KX 250 re., bár ez egy kicsit nehezebb ügy, hiszen az én gépem bizony elég öregecske.
Úgyhogy nézem a kereskedéseket és a cseréket. Mondjuk nem aggódok, mert ha megmarad a jószág, akkor is ki kell menjek a terepre.
Akkor is meg kell próbálni! Én is így voltam még 2004-ben egy osztrák versenyen, olyan szar volt az idő és a talaj, hogy csak kínlódott mindenki.......de.......nem adtam fel, végig kínlódtam az egészet és pont a kitartás miatt tudtam megnyerni és lettem Trial Masters győztes!

Ilyen időben mások is így gondolkodnak mint most Te, viszont ha nekivágsz és van akarat erőd akkor nagyobb az esélyed a győzelemre és többet is tudsz tanulni az ilyen talajon való versenyzéshez!
Én az alatt a verseny alatt több tudásra tettem szert mint 5 másik, normál időjárási körülmények között megrendezett versenyen!

Tehát hidd el, legközelebb nem feladni hanem menni és nyerni!
nekem nem azzal volt bajom hogy esöben kell menni hanem a pálya állaga számomra olyan szintre süllyed hogy képtelen vagyok az oldalazos feljárokon menni és annak nem lett volna értelme hogy 1vagy 2 kört kikinlodok . rohadt agyagos a pálya és haláli amikor csak éppen hogy megázik .
Na ne máááááá..................cukorból vagytok vagy mi a fene?

Na majd Erdélyben tartok leközelebb egy kis vizes kiképzést, hogy ne féljetek a víztől!

Vizes témában otthon vagyok...........egyszerűen imádom a vizes motorozást, ha nem mehetek vízben akkor már unalmas is számomra az egész
helyette elmentem és Pápán kiáztáttam magam . persze mire odaértem volt vagy 20 fok és napsütés
szia Jani . csak lett volna de az égiek közbe szoltak és megfontoltuk a dolgot hogy igy is menjünk e.
Szia Ákos!

Na mesélj, valami olyasmit hallottam, hogy versenyed volt a hétvégén?
Mennyit szántok rá? Korban milyen legyen a kicsike?

A Dávid éppen eladó sorba teszi hamarosan azt a KX-et amit még anno Én adtam el neki, most lett full felújjítva!

És Öcséd miért adta el a DRZ-t? Pedig jó kis paci volt az! És a Te drágaságod még meg van?
jó estét szisztok .
Az jó lenne! Képzeld az öcsém eladta a DRZ jét, mert őis megfertőződött nagyon.
Most keressük a neten a KX 250 eseket, hogy ő is végre elengedhesse magát.

Igen nekünk most már ez a cél! Egy könnyű krosszmotor, amivel úgy élhetünk mint egy jó nővel, és azt csinálhatunk vele amit csak akarunk.
köszike Oké,majd éééétesícs hogy akkor hova lehet menni
Szasz Gyurika!

Gratula a vizsgádhoz! Ideje vót!

Csütörtökön lesz egy megbeszélésem a Zolival (managerem) és akkor beszéljük meg az idei évet, hogy pontosan merre, mikor, hova, miként, minek, kivel, mennyiért..........

Úgyhogy válasz csütörtökön!
Janika,Evo szervezésében most benne vagy? csak mert említetted mikor utoljára telóztunk...
Én is puszillak Titeket, de fogunk mi még együtt lenni! Még lesz olyan, hogy elrabollak Gabika mellől egy nagy csapatásra!
És azért készülődj mert valószínű, hogy nem is olyan sokára fog ez eljönni!

Sajnálom, hogy így alakult majd ha találkozunk elmesélek mindent mert azért nem úgy vannak itt a dolgok mint ahogy azt odabent a hallottak alapján elmeséltek/előadtak!

Az itteni család megmaradt azért mindannyiónknak, hisz már többször bebizonyosodott, hogy itt az emberi értéket nézzük egymásban és nem az áskálódós, lealázós, eltiprós viselkedést ahogy az a mai világban sajnos egyre több helyen alap beállítottság szokott lenni!

Puszi Gabi és egy naaaaaagy macis ölelés Zolikának és tessék készülni, sikítok és ha ráérsz akkor megismételjük a hegyvakargatást!
Ugy sajnálom hogy igy alakult mert nekem hiányzik a fény amit tőlled kaptam.Mindig nézem az az ajtót talán bejössz.pusz.Gabi
msn.
Nos mi egész jól vagyunk, bár néha kicsit letörten, mert itt a plázába már nem sok élet maradt motoros
szinten, de az én optimizmusom azért akkor is megmarad úgyhogy sebaj.
Igen! Néha én is felnézek ide, mert azért érdekel, kivel mi van.