ja este még belefigyeltem a triálba ....hát ez a tonibú nagyon királyul nyomta.....jó a többiek se kutyusszar de a tegnapi nap neki állt a zászló......vagy 5 helyről leesett cabestany is meg raga is és abból négyen átment a búúú mint a szar...nagyon jó napja volt azonkívül, hogy ez se járt fizikaórára meg zerge dugta anyukáját
ő lett 2008 fedettpályás triálvilágbajnoka
Hát Én minden bizonnyal, de van olyan versenyző aki minden nap csak ennek él és hétvégenként mindig 2 napos versenyekre jár! Ő az Adamec Markus, még nála sem volt ilyen jellegű problema!
Össze kellene majd hozni egy közös motorozást egyszer, hogy meglássam a technikád! Nem lehet véletlen ez a gond és az elég nagy számú leamortizált sárvádők számának csökkentésére is kellene egy hatékony megoldást találni!
ezt hogyan csináltad, mert ilyen jellegű problémával a GasGas-on nem találkoztam sehol sem idehaza sem külföldön! Sőt még a Sherco-n sem hallottam volna erről!
ha nem megyek hétvégén a nagytarcsai endurora akkor sztem szombat lehet odamegyek!
ő lett 2008 fedettpályás triálvilágbajnoka
Össze kellene majd hozni egy közös motorozást egyszer, hogy meglássam a technikád! Nem lehet véletlen ez a gond és az elég nagy számú leamortizált sárvádők számának csökkentésére is kellene egy hatékony megoldást találni!