Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, 90-ben jelölték Oscar-ra!

De akkor is!

http://port.hu/pls/fi/films.fi...
Ja, Én is aztat nézem pont!

Tetszett, hogy a kétütemű motornak, visító sor négyhenger hangot adtak! És az előbb olvastam, hogy 1988-ban a filmet jelölték Oscar díjra a legjobb hangeffektusok kategóriában! Nem vicc, tényleg! Még jó, hogy nem kapta meg!
addig meg fekete eső tv2-őn
Láttad Te is?

Apám.......hát nem nagyon tudtam még pislogni sem.....

ja, 23.15-kor Eurosport2-n Fedettpályás Triál világkupasorozat utolsó előtti állomása Madridból!

Ha valakit érdekel!
és annak ellenére szereti a természetet , hogy így elbánt vele
pfúúúú, ne emlegess zsírt mert eszembe jut az a förtelmes nő vagy minek nevezzem aki este volt az Aktívban aki már megint plasztikáztatta magát meg leszívatta a pofályából a zsírt!

Szegénykém, azt mondja milyen szép lett....................háááááát pedig ha tudná......
na mi a zsír ?
Szia Márk!

Itt vagyok, lökjed a kérdéseket és jöhet a spanyol is, megoldjuk! De előbb meg kell nézni, hogy tényleg spanyol nem pedig katalán!
Köszönöm Gabikám, jól vagyok! Dolgozom ezerrel, hogy minél előbb jóvátegyem a hibát amit elkövettem!

Jó itt is a melóban, de azért a legjobb a motorosok között!

Légy jó Te is és itt mindig megtalálsz!

Puszillak és Zolit is üdvözlöm!
Köszi tök jó a fotók nagyon jók de búcsuzom nekem már késö van már.pusz Gabi
Üdv mindenkinek,
Jani lenne majd 1-2 kérdésem, de még össze kell szedjem a gondolataimat!
Ja és pénteken újra próbálom a mocid megvásárlását! ( multkor nem sikerült 2 banknál sem de majd most)

Ja van itt a forumon valaki aki konyit valamit spanyolul?
Szia Kék szemű szörnyeteg ezt csak azét írom mert ha te bántasz engem énis bántlak és nem vagyok kiváncsi csak hiányzol nekem, mert nincs fény az ajtóban és én szeretem a fényt a mostorsokat mert ők a szívemhez nöttek.De szeretném tudni hogy jol vagy-e és bár mily furcsa én hiszem hogy a motorosok jó emberek.Pusz Gabi
jól van lépek én is majd jövök csáó
Na menek Én is lecsutakolom magam, majd még jövök később!
Csak vigyázz majd mert a legnagyobb endúró bajnokok mind triállal kezdték!
Szia Zoli Mester! Légy jó és vigyázz magadra!
rendicsek. pár tril fogást szertnék majd elsajátitani enduróra
Ok.
Én most kiszállok!
Az én Gabikám most fürdik, de mindjárt idejön a géphez, és most ő fog írni neked az én nevem alatt, de sebaj.
Szia Jani!
Majd nyáron kiokoskodunk valamit, hogy változtatni tudjatok ezen helyzeten! De ha aktív résztvevő leszek benne akkor gatyát felkötni

Bár elősször meglepődnétek mely alap dolgokkal kezdenénk!

Na de majd erről még beszélünk!
ja hát jó lenne valami eddzés terv terepre vonatkozólag hogy fejlesze az ember egy kicsit az állóképességét + a tudását
ja, igen az a mail címem!
Puszilom a kis Tündérmanót és azért üzenem, hogy csak óvattal mert aki kíváncsi az bizony hamar nyanya lesz!

Szétnézek és mindenféleképp üzenek neked!
csak a Ti döntéseteken múlik! Én anno döntöttem, kialakítottam ezt az edzés programot és csináltam folyamatosan 1998-2004ig folyamatosan, majd elértem arra a szintre, hogy az állóképességem miatt nem kellett aggódnom!

Nyugaton a nagy versenyzők is ezt csinálják, onnan jött az ötlet és bizony sokat ér!
ÓÓÓ
Köszönöm ha körülnézel! (gasgasteam@gmail.com) ? Ide írhatok neked?
Én pedig (zolka3@citromail.hu)-n vagyok elérhető és ha esetleg nem találsz semmit az se baj. Ha kitartóak és elszántak vagyunk, mindenképpen elérjuk célunk.

Írok még neked és jelentkezem még itt is mindenképp. Köszönöm! *Z*

Gabikának esetleg üzenet? Nagyon kiváncsi a kicsike.
köszi .