Kösy, de még nem is tudom igazán h mivan, még csak érdeklődök, de szerintem "maradok" itt! Nem tudod mennyi lóerős az EC?Vagy a Pampera? Jah, és az EC az 4 vagy 2 T?
Jó lenne, de most arra nincs keret, meg - meg sem éri 1.520.000 ért, akkor már a 200 ccm -t.Most maradt 480.000 az előző mocimból, és akkor az még nem is sokkal több, meg ugye nem is én venném, hanem kapnám..
Estét!
Most adtuk el a mocimat, és ugye 125 - s kategóriába szeretnék váltani, nagyon beleszerettem ebbe az endoru, cross, trial témába, és most nézem a GAS GAS honlapját.Van ez a Pampera 125, tudtok valamit róla?Mert a műszakija az nem magyarnyelvű...! Egyáltalán milyen ez a GAS GAS márka?Jó?
szia kata ....szóval idejártok a strandbüfébe ......az kultúrált zenés táncos szórakozóhely
majd figyelek ....csak ott mindíg gyorsan kell menni (mert az egy olyan hely ) és nem látok
Most adtuk el a mocimat, és ugye 125 - s kategóriába szeretnék váltani, nagyon beleszerettem ebbe az endoru, cross, trial témába, és most nézem a GAS GAS honlapját.Van ez a Pampera 125, tudtok valamit róla?Mert a műszakija az nem magyarnyelvű...! Egyáltalán milyen ez a GAS GAS márka?Jó?
Igen, imádom a melegszendvicsüket
Bár ma Döme kidobta a hot-dogot, mert olyan rossz volt...
majd figyelek ....csak ott mindíg gyorsan kell menni (mert az egy olyan hely ) és nem látok