Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hivtalak Zsolti, de nem vetted fel és nem is hívtál vissza
Ja és ha hánynia kell akkor csak megemeli magát?Magasabbról messzebre lehet hányni nem?
Szasztok!

megkaptam Zoozee Köszi
Persze!
Miért, mi a téma?
A csávókám makonyán ráül és ott józanodik ki. . .
Emelő?
Van egy hasonló itt Dorogon!
Mondjuk mindig a kocsma előtt áll. . .
akkor ez egy nemzetközi teszt volt
Csak ne maradj sokáig!
ha kimegyek hozzá,tuti nem veszek levegőt
Enyimé kék.
kék volt
Mindenki elkapja!
Nem lehet lelépni az influenza elől! ! !
nah megyek jó8 mindenkinek
a szerelő aki apoweremet rakta volna össze,kint a gp teszten elkapta egy aspanyol nátha szarságot..
alig áll a lábán...szal nem csinálja meg a powert a hétvégére...
szóval holnap elhozm tőle és szombaton összetesszük a suliban..
hnap le lessz festve pirosra majd rakok fel képet!
jah és 42 cm re emel:)
na egész jó lett........
mondjuk én kék bakot fotoztam le

nem esik az vissza ...nem is tud mert túlnyomod a holtponton és így önzár a cucc
Én ezeket nem értem! Miért nem mennek Szibéria felé? Ott a kutyát se zavarnák, fasza a terep és még ott van a Góbi sivatag is!
Egy versenyből három lesz: nagy rajt Budapesten, nagy finis Buenos Airesben. Dakar Series egyetlen afrikai méter nélkül.

A spanyol közszolgálati televízió, a TVE elsőként számolt be a Dakar átváltozásáról. A 2008-as kiírás meghökkentő erejű, pánikszerű lefújása után a szervezőknek nem sok idejük volt, hogy kidolgozzák és rögzítsék az új formulát, hiszen sokan várták a magoldást. Rekordidő alatt sikerült előállni a tervvel. Ennek értelmében a Dakar új neve Dakar Series, azaz egyetlen sporteseményből többfázisos eseménysorozattá duzzad a rali. Az egész banzáj a magyar fővárosból rajtol el jövő április 11-én, majd az Ibériai-félszigeten tesz látogatást a széria (portugál és spanyol szakaszok), hogy aztán Dél-Amerikában záruljon le - ahogy azt sejteni lehetett - , Buenos Airesből indulva és ugyanoda visszaérve, Argentína pampáit és Chile vad tájait bejárva.

Ez a Dakar csak nevében Dakar, Afrikában ugyanis jelenlegi tudásunk szerint egy métert sem megy a rali (bár részletek még semmilyen formában nem láttak napvilágot az útvonallal vagy az értékeléssel kapcsolatban). Az biztos, hogy pár napra Budapestre terelődik majd a világ figyelme, ahogy az is, hogy a változás hatalmas lesz a korábbiakhoz képest.

na ennyit a dakarról
alátesz egy téglát
van egy ilyen golyó szerüség vagy mi és az tartja meg!
meg ugy e a központos hegesztés nagyon sokat számíT!4
és hogyan marad fennt a bak?
hogyan oldottátok meg hogy ne essen vissza?
cső zoozee! belinkeltem az emelőt amit a képek lapján csináltunk nézdd meg és véleményezdd!
jó estét
sikerült kicserélni a dolgokat?