Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot Mndenkinek!
amugy tegnap kint voltam egész délután, majdnem egy hét kihagyás után, és ma olyan izom lázam van a punnyadt testemben mint állat,,,
én is ott vettem 200 -ért tavaly
gábor pont most lessz a hétvégén auner börze ,én is megyek, és még ott is 200 eur, ugyhogy a 47 az jo ár,,
azért még pár hét és a kis piros mellé beficcen a garázsba az ujj 2008-as 300 exc-is , :)
Na ezt sasoljátok meg!

Itt még Lampkin kis fiatal csíra gyerek volt és szarrá varte a világot!

1997

http://www.sportmotor.hu/motor...
én is erősen hajlok felé, főleg hogy 47-ért árulja valaki győrben....
viszont komázom a hebo-t...
na meglátjuk...
Szewa Triál suna!
gábor nekem már a második tcx pro van és nagyon bevált, elötte alpinestars 6-és 8 -as volt de ez sokkal jobb cucc,,
Jobbulást neki!
(ez TÉNYLEG én vagyok, nem a fasszagú-kezű Imre irogat)
Jani!
Ha lehet szeretnék valamikor beszélgetni veled egyet, mert nagy itt a titkolózás, és amugy sem szeretnék semmit irni ide.
De asszem én mindenképpen dumálnék veled valamikor...
áhhhh
morgen gázos sunák, :)
ÚÚh,olyan jót maszturbáltam a wc-be...hmmm,csak úgy sajognak a golyóim

Tűzoltó bakancs!

Ja, de ha gumicsizmában gondolkodol akkor kizárólag a fehér színűt javaslom!
nekem az egyes dobozban lévő van .....ez dupla...van zselés belső cipője ..teljesen jó ..bár picit magas az orra
de nagyon kényelmes............
gumicsizmán gondolkodok!
jaja,jól nyomja a büdös kölke

akkor a Neox-ot is lefogod amortizálni...akkor az orvosság neked lehet egy sima mx htr lenne...vagy nem is tudom
ááááááááá, a helyzet az, hogy Gábor motorozási tudása már ezeket az "alap" csizmákat már kinőtte!

Természetesen ez pozitív értelemben értendő!

Azt már Én is tudom, hogy valami olyan kell ami igen csak strapabíró!
köszi, ezt a csizmát 5hónap alatt a szó szerint lenulláztam.....
Szia Gabi

az sx htr-t javasolnám
Na jó, megelőzöm Döme intrikáit és bevallom, hogy vétkeztem!

Súlyosat!

Tudom!

Sherco-val motoroztam! De ki nem hibázott már, ki nem?
Szerintem mind a kettő jól néz ki, de nem használtam! Endúró csizmákban nem nagyon tudod érdemleges választ adni!

Ha triál csizmát akarsz venni akkor bármikor elmondom az összes márka előnyét hátrányát!

Most azonban tényleg nem tudom! De annyira ismerhetsz, hogy Én mennyire vagyok elfogult, így részemről (ha nekem vennék) akkor nem is lenne kérdés!

Hebo Neox!

De Te fogod hordani, neked kell, hogy megfeleljen!
Szerintetek