Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap sajna nekem nem jó....egész nap rohángálni fogok basszameg....
suliból parillába,parillából pappmotorsba,pappmotorsból rózsadombra,rózsadombról szadára,szadáról haza,otthonról rózsadombra...szombat reggel meg be a suliba összetenni a motoromat...
ja és kirándulásom közbe még csajom szalagavatójára is el kéne mennem...de hát kurvára nem lesz rá időm
fasza lett grat
milyen nehéz felemelni a motort vele?
hogy oldottad meg hogy ne essen vissza?
Dehogy is nem! De Te sajnos olyan kurva messze laksz! De ha meg tudod oldani akkor gyere ezerrel!
hellósztok! zoozee jovoltából kaptam képeket egy emelő bakról én meg meg is csináltam apuval
rakok róla képet ! véleményetek?
Attól még bonthatod, Cimbi!

Veled vagyok, mentálisan!
Na jó engem nem is vártok?
Csak máshogy gondolkodik mint egy fiatal 20 éves!

Viszont a néger faszt úgy tudom, hogy tényleg szereti!
De, megérti mert Barát!
Drága kisfiam!

Nem faszok Ők egyátalán, csak Barátok Ők is! Amúgy az első mondatuk az volt, hogy holnap este is eljönnek és mindenféleképp várnak/várok Téged is és Dávidot is!

Nos?
Na akkor már nem bontom fel a sörikémet ha vége a sör partynak. És ott mentek el nálad mind a ketten?
írtam
Imi nem érti meg,degenerált, és szereti a néger faszt
Ja!
akkor visszem a Borsodimat magammal.
Szóltam Imrének is és szólok mindenki másnak is, hogy ezt legyetek szívesek abba hagyni! Az Én életem részéről van/volt szó és ahogy Én sem kritizálom senki magánéleti gondjait, úgy kérek mindenkit, hogy tartsa tiszteletben az Én magánéleti dolgaimat is!

Tudom, hogy meg fogjátok érteni! És köszönöm is!

Bízom benne, hogy Imre is megérti!

Amúgy már elmentek, vége a sörpartynak!
aha értem
most skype?
Kell pontos típus, gyártási idő, esetleg mintának a régi tárcsa.
Gyere nyugodtan, bár az a 2 üveg volt csak azt is úgy kaptam!
aha
és tárcsára egy mérett kell nem?
én tudom kire gondol....de azért nem éppen szarral illetném az illetőt. akkor is faszok vagytok
Fékbetét van szinte minden típushoz, a tárcsát rendelni kell!
asszem tudom kire gondol...
Asszem fel költözöm Pöstre hogy Leffe sörre teljen.
"akkor te IS egy hűtlen szar vagy"