Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegényke!

Jobbulást néki!
vigyázok kicsinyemre ...nagyon oda lett kutyusom
és figyelitek mennyire élvezi a motorozást ezzel a géppel
Jól van öreg! Ezt megjegyeztem!

így segítsen az ember! Jössz Te még velem triálozni!

Csak ennyit reagálok:
Köszi!

Rendes vagy!

Imádlak

Hogy Én ezért mit fogok kapni!
aki esetleg nem látná vagy tudná az ott egy sherco
Persze nem gond Jani...
ööööööööööööö, kényszerítettek, nem tehetek róla!

Én ellenkeztem, de a csúnya bácsik azt mondták mennem kell vele! De nem volt jó......nem élveztem......cúnya, gonosz bácik.......

Gábor, csak halkan mondom! Figyu, kérlek töröld már ki a képet még mielőtt a Döme meglátná! De pszt! Ezt most más ne hallja meg okés! Köszi!
ja, nincs eszük, nem kell gondolkodniuk...
legjobb a tűzojtóknak
mondta a szomszéd csaj... ide jár t. bányáról dolgozni ............... és nem tudott reggel jönni csak körbe mert volt ez a baleset .
Na de Jani...
Lebuktál...
Miféle motor ez?
Azért he nem gond szeretnélek megkérni, hogy ha esetleg (de ne legyen ilyen soha az életben velem és mással se) de mégis hasonló helyzetbe kerülnék akkor kérlek inkább ott egy picit majd velem törődj! A rendőr csaj meg fogja érteni, majd megvár! És hidd el még tetszeni is fog neki, hogy milyen hős vagy!

Szóval csak ennyi!

Köszi! Rendes vagy!
Én csak arra mondtam, hogy a SixDay versenyek erről a terepről szólnak, azon belűl meg annyi féle fajta különböző névvel ellátott verseny van, hogy a fene sem tudja követni már!

De azért király nem? Fogadjuk ha azt mondanák, hogy menj végig akkor nem ellenkeznél!
csak gratulálni tudok,kivánom,hogy sikerüljön bár mibe is kezdel!
Írtam a hatoságos csajnak!Kérdeztem,hogy van -e még néhány ilyen vagy olyan környezet vagy vízügyi hatoság,és ,hogy számithatunk-e még ilyen birságra.
Köszi, megvagyok!

Új élet, új tervek, új célok, új jövő.......röviden ennyi! Ja, és új Jani!
semmi komoly...
sérültek megmentve...
I am the Hero...
Na szép mondhatom!

Más épp haldoklik a Gaben meg pózol a rendőrnéni kamerájának a "szépautóóóó" előtt!
kicsit...
az nem six days
hanem hell gate"s
megnyerte a srác, itt elverte a Knight-ot
Hát így megy az élet nálunk...mikor elmegy a másik a géptől, icsit írkálunk a neve alatt....
Zoozee, ha jössz hozzánk, csak óvatosan a tarjáni szerpentínen...
szemböl beleugorhatnak ott az öledbe
tegnap voltam ott...
mizu veled Jani?