Ott én is mindig így járok, bemegyek venni 2 db olajszűrőt vagy valami hasonlóan komoly cuccot és másfél óra múlva szabadulok Jó a beszélőkéje a srácnak
De nekem is kitoszottul bejönek a TM-ek már évek óta...monnyuk egy 250 2T enduro
ja és kb 30-40 százalékkal olcsóbbak az alkatrészek hozzá..
de a csávesz aztmondta hogy pityu motorjában egy kuplungot cseréltek a 2 év alatt és ennyi...
most kapja meg az uj aluvázasat a srác..
és ami számomra nagy érdekesség..
10 programozgató gyujtástérkép..
abból 2 a kormányról kapcsoltahó..
lacinak ugy volt hogy az egyik a rajt térkép volt..aztán a kanyar után meg apályára való térképre kapcsolt át..
frankó lehet
voltam ma bent a tm boltban...beszéltem majdnem 1 órát a csávóval....
van 1 moci mi ment 2 versenyt,aztán volt egy kis nézeteltérés a pilóta faterja és a főnök között és visszavették a mocit..most eladó..
full tuning az egész...kb 1.350M
kawát jó áron beszámolnák...
hmmm
Mikiéknél van
De a triállal nem mennék haza 70 kilométert
Ott én is mindig így járok, bemegyek venni 2 db olajszűrőt vagy valami hasonlóan komoly cuccot és másfél óra múlva szabadulok Jó a beszélőkéje a srácnak
De nekem is kitoszottul bejönek a TM-ek már évek óta...monnyuk egy 250 2T enduro
muternek még nem vetettem fel...de percek..órék kérdése és megmondom mi a helyzet
de mekkora motor?
de a csávesz aztmondta hogy pityu motorjában egy kuplungot cseréltek a 2 év alatt és ennyi...
most kapja meg az uj aluvázasat a srác..
10 programozgató gyujtástérkép..
abból 2 a kormányról kapcsoltahó..
lacinak ugy volt hogy az egyik a rajt térkép volt..aztán a kanyar után meg apályára való térképre kapcsolt át..
frankó lehet
És mindenki lehurrog, hogy szart sem ér mert nem KTM!
Tudatlan barbárok!
vagy
450 4T?
van 1 moci mi ment 2 versenyt,aztán volt egy kis nézeteltérés a pilóta faterja és a főnök között és visszavették a mocit..most eladó..
full tuning az egész...kb 1.350M
kawát jó áron beszámolnák...
hmmm
Lesz valami?