amugy a komolyabb csizmák például a tech 8-as is kapucnis, ugyhogy nekem evvel sosem volt gondom hogy nagyobb kivűlröl, és az tutira ugy van ahogy mondod, hogy a sarkán a csuklo mechanika ugy van megcsinálva hogy semmiféle bejáratást nem igényel, jo kis szerkezet,
még azt szoktam vele csinyányi mikor megyünk és kicsit nyikorog , hogy a benzinkúton az ablakmosószivacsosnyelesgecivel nyomok mindkét oldalára pici habosvizet kenésgyanánt a csuklók közé ...és akkor tuti csöndes és hajlik mint a disznó
egyetlen apró baja/amit megszoksz / ......hogy a belső csizma miatt picit erősebb kívülről mint az eddigi csizmáim.......de elhanyagolható mert tényleg nem durung ...de az orr része picit magasabb mint a sima csimmáknak és ez miatt míg nem szoktam meg néha akaratlanul persze a legszemetebb helyen dobtam egy-két üreset vele
de ilyen kényelmes csizmám nem volt még főleg ez elsőre hozta a komfortot...pedig párat elszaggattam már én is ...
régiek meg akkor lettek igazán kényelmesek mikor már lassan közeledett a végük
ja és egy nagy okosság ...sose használtam még bal sarkán hátul van egy sarkantyú , hogy tudjál sarokkal váltani ha váletlen az áll lábra egy spéci szituban
Annit nem adsz érte. . .