Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SOK!
Annit nem adsz érte. . .
Megkaptad az sms-t Andris?
Mivan Imikém?
Mióta tökön (vagy annak a helyén inkább) vertelek vizespalackkal, azóta furcsán sápadt vagy....
úgy sem fogadlak vissza

oks...
hú tényleg ...............mindjárt összeszedem a gondolataimat
ronis te erre jársz motort venni és nem is szólsz ?
zoozee,jól fel hívtál hogy a Kelemen Anna,akarom mondani Kelemen Andris kúrjon seggbe
hahooo, Dömepapa,, mennyi ez a csimma,,,?
léptem fodrászhoz..........

További szép napot!
Hát azt hiszem 30.000.- körül mozog, de vedd fel a kapcsolatot Döme bácsival! Ja, de csak piros színűben akarlak meglátni!
oké jani teccik meg gyöztél 20 ezerért már jöhet is,,
ja és az én saját privát véleményem szerint ez a tcx pro jobb csizma mint a tech 8, az ára meg a fele ,,,,
Szió!
Ezt a csizmát nagyon ajánlom! Nekem 1999-től 2005-ig bírta! Csak a talprésze ment szét ahol a lábtartó van!

Közép szintű triálcsizma és nagyon jó!
lassan meggyőztök....
huuu, pedig...
na nemtom....
amugy a komolyabb csizmák például a tech 8-as is kapucnis, ugyhogy nekem evvel sosem volt gondom hogy nagyobb kivűlröl, és az tutira ugy van ahogy mondod, hogy a sarkán a csuklo mechanika ugy van megcsinálva hogy semmiféle bejáratást nem igényel, jo kis szerkezet,
jó ötlet
zozzee, én azt szoktam csinálni hogy huzom neki mint állat, és akkor tutira nem hallom hogy nyikorog,,
szia
még azt szoktam vele csinyányi mikor megyünk és kicsit nyikorog , hogy a benzinkúton az ablakmosószivacsosnyelesgecivel nyomok mindkét oldalára pici habosvizet kenésgyanánt a csuklók közé ...és akkor tuti csöndes és hajlik mint a disznó

egyetlen apró baja/amit megszoksz / ......hogy a belső csizma miatt picit erősebb kívülről mint az eddigi csizmáim.......de elhanyagolható mert tényleg nem durung ...de az orr része picit magasabb mint a sima csimmáknak és ez miatt míg nem szoktam meg néha akaratlanul persze a legszemetebb helyen dobtam egy-két üreset vele

de ilyen kényelmes csizmám nem volt még főleg ez elsőre hozta a komfortot...pedig párat elszaggattam már én is ...
régiek meg akkor lettek igazán kényelmesek mikor már lassan közeledett a végük

ja és egy nagy okosság ...sose használtam még bal sarkán hátul van egy sarkantyú , hogy tudjál sarokkal váltani ha váletlen az áll lábra egy spéci szituban
szija rokajány,
jani viszont én meg pont akarok venni triál csizmát nagyon occsot akciosat, persze a legjobbat,,