kabbe!
Nem, még nincs kész.....
Végre odáig jitottam hogy behozzuk ide, és megcsinálják...
Őszintén szólva jobban szeretném ha Döme csinálná, de mindenképpen itt akarják megcsinálni.
A lényeg a lényeg: lesz egy új blokkos, null kilóméteres GasGas FSE 450 eladó!
Én átülök egy 2t-re.
kész lesz a paripád andris ? na végre ...nem volt már tele a gyíkod ?
na akkor mehetünk siratózni vazze .........de te nem szeretsz motorozni ...nem is tudom miért mondom éppen neked ezt a siratózást
muter most mondta h van vmi puszipalytása aki elintézi....
drága anyukám azon van h kipaterolja az összes crossmotort innen nade majd nyáron/ősszel jön a váltás sx250
Azta kurva ilyen erős a KTM
Ez egy igazi Gyilkológép
Amúgy meg Suzukira nem szabad általánosítani mert a heggesztőbe vagy valami kisebb munkás persze hogy nem kap, de aki magasabb rangon van akkormár nem küldik el a búsba
jó reggelt!
nem tudom mi van a bankokkal ...magunk között szólva néha azok kapnak hitelt akiknek nem is volna szabad és a 150 éve dolgozókat leszopatják valami rossz villanyszámlával
amúgy a tuti ha a suzukiba dolgozol......és onnantól a nevedet se kérdezik meg ...persze ez itteni tapasztalat ............
amúgy majd elfelejtettem mindíg mondtam , hogy a KTM 525 nagyon erős biztos ezért fáj a csuklóm
Sziasztok. Az emberem nem kapta meg a cetelem banktól a hitelt az sx re Nem is érti hogy miért, régóta van állássa, és nem keres rosszúl állítása szerint.
Nincs vkinem javaslata h honnan tudna pízt szerezni, melyik banktól. És ami a legjobb h nem indokoltak meg semmit
Nem, még nincs kész.....
Végre odáig jitottam hogy behozzuk ide, és megcsinálják...
Őszintén szólva jobban szeretném ha Döme csinálná, de mindenképpen itt akarják megcsinálni.
A lényeg a lényeg: lesz egy új blokkos, null kilóméteres GasGas FSE 450 eladó!
Én átülök egy 2t-re.
na akkor mehetünk siratózni vazze .........de te nem szeretsz motorozni ...nem is tudom miért mondom éppen neked ezt a siratózást
Személyi kölcsön lesz a dologból szerintem....
Odajössz?
Jani! Nem mondtad, hogy ez egyik videó elforgatva lett fölvéve! ! !
BB
Merre jösz felénk?
GG bolt?
muter most mondta h van vmi puszipalytása aki elintézi....
drága anyukám azon van h kipaterolja az összes crossmotort innen nade majd nyáron/ősszel jön a váltás sx250
gyerek éjjel rosszul lett belázasodott, fáj a feje ....most mehetünk orvoshoz is
agyvírzíííís
aki nagyobb kutya ott és keres egy millát az meg nem motorozik velünk
Ez egy igazi Gyilkológép
Amúgy meg Suzukira nem szabad általánosítani mert a heggesztőbe vagy valami kisebb munkás persze hogy nem kap, de aki magasabb rangon van akkormár nem küldik el a búsba
Na de beszéltem Faisst al. Faterja iylenekkel foglalkozik.. Szal fel lesz hívva az biztos
nem tudom mi van a bankokkal ...magunk között szólva néha azok kapnak hitelt akiknek nem is volna szabad és a 150 éve dolgozókat leszopatják valami rossz villanyszámlával
amúgy a tuti ha a suzukiba dolgozol......és onnantól a nevedet se kérdezik meg ...persze ez itteni tapasztalat ............
amúgy majd elfelejtettem mindíg mondtam , hogy a KTM 525 nagyon erős biztos ezért fáj a csuklóm
De multkor nem azt mondtad hogy már megkapta?
Nincs vkinem javaslata h honnan tudna pízt szerezni, melyik banktól. És ami a legjobb h nem indokoltak meg semmit