Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azthittem kész van ..... bocsi
kabbe!
Nem, még nincs kész.....
Végre odáig jitottam hogy behozzuk ide, és megcsinálják...
Őszintén szólva jobban szeretném ha Döme csinálná, de mindenképpen itt akarják megcsinálni.
A lényeg a lényeg: lesz egy új blokkos, null kilóméteres GasGas FSE 450 eladó!
Én átülök egy 2t-re.
kész lesz a paripád andris ? na végre ...nem volt már tele a gyíkod ?
na akkor mehetünk siratózni vazze .........de te nem szeretsz motorozni ...nem is tudom miért mondom éppen neked ezt a siratózást
Az a baj hogy crossgépet nem finanszíroz egy bank sem...
Személyi kölcsön lesz a dologból szerintem....
Igen, kedden megyek a motoromért Mikiékhez.
Odajössz?
Reggelt!
Jani! Nem mondtad, hogy ez egyik videó elforgatva lett fölvéve! ! !
És Ön?
nah megyek testnevelésre
BB
Hali!
Merre jösz felénk?
GG bolt?
hát részemről bekaphatja az összes bank....

muter most mondta h van vmi puszipalytása aki elintézi....
drága anyukám azon van h kipaterolja az összes crossmotort innen nade majd nyáron/ősszel jön a váltás sx250
amúgy mész valahova motorolni ?
na milyen jó , hogy nem mentem sehova .....
gyerek éjjel rosszul lett belázasodott, fáj a feje ....most mehetünk orvoshoz is
agyvírzíííís
hali
ön itt?
múltkor ezért mondtad , hogy túl erős ....csak nem tudtuk ezt az adatot ...akkor még
hi skyro, megyek feléd kedden!
neeem éppenhogy mindegy csak suzuki gyár legyen és onnantól jó ........

aki nagyobb kutya ott és keres egy millát az meg nem motorozik velünk
Azta kurva ilyen erős a KTM
Ez egy igazi Gyilkológép
Amúgy meg Suzukira nem szabad általánosítani mert a heggesztőbe vagy valami kisebb munkás persze hogy nem kap, de aki magasabb rangon van akkormár nem küldik el a búsba
ilyen részleteket nem tudok
igen mert az ügyintézője azt mondta h 98% h megkapja....

Na de beszéltem Faisst al. Faterja iylenekkel foglalkozik.. Szal fel lesz hívva az biztos
A normál kessével van bejelentve?
jó reggelt!
nem tudom mi van a bankokkal ...magunk között szólva néha azok kapnak hitelt akiknek nem is volna szabad és a 150 éve dolgozókat leszopatják valami rossz villanyszámlával
amúgy a tuti ha a suzukiba dolgozol......és onnantól a nevedet se kérdezik meg ...persze ez itteni tapasztalat ............

amúgy majd elfelejtettem mindíg mondtam , hogy a KTM 525 nagyon erős biztos ezért fáj a csuklóm
egyébként jó reggelt!
Buzi cetelem...
De multkor nem azt mondtad hogy már megkapta?
Sziasztok. Az emberem nem kapta meg a cetelem banktól a hitelt az sx re Nem is érti hogy miért, régóta van állássa, és nem keres rosszúl állítása szerint.

Nincs vkinem javaslata h honnan tudna pízt szerezni, melyik banktól. És ami a legjobb h nem indokoltak meg semmit