Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is..most ezek megfogtak. mondjuk lehet csak azért mert közben majd élvezhettem a picsák bámulását
Szeretem az ilyen képeket, nézegetem is őket, de fotós szemmel sokat nem tudok róla ezen kívül mondani. De egy ilyenről sem, nemcsak erről.
Megraknám.
Mondanál egy kis véleményt az előbbi képemről?
Voltam hát Ádám! Ez ott készült
Na ezt kikérem magamnak.. francokat vagyok profi... És egyébként is... Hol vagyok én egy rocksztár fotóshoz....

LX
sziasztok.van valami fotós téma erre a hétre?
szia...TIBI..... végre van itt rajtam kívül más óvári is....üdv
gyüsz tuning találkozóra?
Köszöntem a segítséget!
Köszi! Pont most kerestem én is..találtam magyart..átnézegetem, aztán holnap tuning találkozó...hátha tudok alkotni valamit vele
Szerintem reggelig lesz időd ezt átolvasni, átnézni
http://www.fujifilm.com/suppor...
Értem még egy kérdés...a fókusznál az M választahtó lehetőség gondolom a manuális lenne...ezt írja +/- gomb + w/t-----fókuszálás de ha nyomom egyszerre..vagy bárhogy próbálom nem jó vagy az nem a manuális fókuszt jelentené?
4 sec. a max. zárideje a gépnek. A felett ha mozgatja az expozíciós csúszkát, az azért van, mert az expozíció eltolással kompenzál, hogy 4 sec legyen a zár maximuma.
a kártya gondot megoldottam..szar volt az adapter
ugyan azzal a gombbal....nyomom fel-le...állítja a záridőt...viszont 4 után van mellette egy csúszka és azon megy a kis biszbasz...ez gondolom az expo érték lenne
meg most bele raktam a másik fényképezőből a kártyát és azt írja, hogy írásvédett...a 2 gigásra meg azt, hogy kártya hiba
Ezt hogy érted?
Megvan...nyomtam egy gyári beállítást...mostmár fasza.. amúgy...az, hogy van, hogy a záridő állításnál egy darabig a záridőt állítja, utána az expo értéket?
nem, ők nem ezt az ijesztő képet látták
Állíts vissza mindent a gyári beállításokra a menüben.
Nem féltek tőle a gyerekek...?
Ja és amúgy nem nagy szám...Ffp s5800
Na itt van nálam a bridge gép, nemrég voltam érte...de sajnos csak kölcsönbe. Küzdök vele: nincs xD kártyám, ezért csak a belső memóriával tudok mit kezdeni, na meg most, hogy próbálgatom..hááát...nem mindig sikerül faszán beállítani. Sötétben vakuval tök sötét a kép..bármilyen rekeszt állítok próbálgatom...tapasztalgatni, tanulgatni jó...fotók meg nem tom, hogy fognak-e készülni vele