Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne legyünk amatőrök...

isohunt.com
thepiratebay.org

A "Nik" izé az is fent van, bár a NIK az a cég neve. Nem tudom mit keresel, de a Silver Efex PRO 2, a Color Efex PRO, HDR Efex PRO amit javasolok effektezni (a HDR...-t csak úgy, hogy photomatixban megtörténik az összerakás, és a tonemapping), a Topaz termékei közül a Denoize mellett is sok okosság van még, de zajeltávolításra a Noise Ninja nekem jobban bevált. És csak plug-in tölts le, ne standalone verziót, mert jobb ha pluginként épül be a PS-ba, illetve a LR-ba.
Szégyenlem magam, hogy ilyen fasz vagyok, hogy letöltök...DE...nem tudjátok honnan tudnám leszedni a Noise Ninját vagy a Topaz DeNoise-t? keresem de nem találom.. na meg azt a Nik izét...azt úgy láttam, hogy nem lehet
Fuji finepix s9......szerintem 9500 de nem vagyok benne biztos
pontosan nem tudod a tipusát?
Szeretitek a kukoricát? Ezzel kívánok jó éjszakát
Az E.T lesz bazzeg...
+2fe nél meg tuti...
Nem tudom..de az eredeti képeket is rajta van...kivéve a +2 expóson
Hibás volt a film, vagy előhívásnál megsérült.
Félig meddig direkt...úgy akartam, hogy az ég legyen a hangsúlyos, így többre állítottam mint fele-fele... így sikerült
De mi az a kééééééééééééék pötty?
Ja, azok jobbak..nekem ez csak az ég színe miatt tetszik amúgy mondott a biztonsági őr csávó pár durva helyet, ahol lehet jó fotókat csinálni...majd meglátogatom...csak lenne időm
Direkt van a horizont a kép alsó 1/3-ánál?
Őszintén!
Mert ha igen, akkor azért gratula.
Ferde is elég rendesen. Pont annyira, hogy feltűnjön, de nem annyira, hogy az szándékosnak látszódjon.
Ebben a témában, és a kompozícióban sincs annyi szerintem, mint a silósban, de ezen is látszik a fejlődés.
nájsz...
Bocsássá meg... igazad van
Photomatixal összerakom...kicsit állítok rajta. aztán photoshop..ott is állítok amit még szükségesnek látok, aztán zajcsökentés, kicsinyítés méé' amúgy?
Ez mind sorozat összerakásával?
Photomatix?
A színezést is abban csinálod?
És az excel-t vajon mire használjuk az ilyen esetekben, teee!
Nabazki... azt nem is láttam
"
CAMERA No"
Mi az a kék pötty a közepén?
Ufo?
Mert még nem fotóztál egy jobb alkatellel.

http://www.gsmarena.com/alcate...