A "Nik" izé az is fent van, bár a NIK az a cég neve. Nem tudom mit keresel, de a Silver Efex PRO 2, a Color Efex PRO, HDR Efex PRO amit javasolok effektezni (a HDR...-t csak úgy, hogy photomatixban megtörténik az összerakás, és a tonemapping), a Topaz termékei közül a Denoize mellett is sok okosság van még, de zajeltávolításra a Noise Ninja nekem jobban bevált. És csak plug-in tölts le, ne standalone verziót, mert jobb ha pluginként épül be a PS-ba, illetve a LR-ba.
Szégyenlem magam, hogy ilyen fasz vagyok, hogy letöltök...DE...nem tudjátok honnan tudnám leszedni a Noise Ninját vagy a Topaz DeNoise-t? keresem de nem találom.. na meg azt a Nik izét...azt úgy láttam, hogy nem lehet
Ja, azok jobbak..nekem ez csak az ég színe miatt tetszik amúgy mondott a biztonsági őr csávó pár durva helyet, ahol lehet jó fotókat csinálni...majd meglátogatom...csak lenne időm
Photomatixal összerakom...kicsit állítok rajta. aztán photoshop..ott is állítok amit még szükségesnek látok, aztán zajcsökentés, kicsinyítés méé' amúgy?
isohunt.com
thepiratebay.org
A "Nik" izé az is fent van, bár a NIK az a cég neve. Nem tudom mit keresel, de a Silver Efex PRO 2, a Color Efex PRO, HDR Efex PRO amit javasolok effektezni (a HDR...-t csak úgy, hogy photomatixban megtörténik az összerakás, és a tonemapping), a Topaz termékei közül a Denoize mellett is sok okosság van még, de zajeltávolításra a Noise Ninja nekem jobban bevált. És csak plug-in tölts le, ne standalone verziót, mert jobb ha pluginként épül be a PS-ba, illetve a LR-ba.