Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit a két nap alatt nem mentem összesen.
Mekka az Mekka
Ha,nem jó a fesszabályzód,akkor mit kisérletezgetel töltővel?Nem értem
Nem lehet csak így,mert kicsit nyíltan írok,rögtön tiltanak egy napot.Már 4-szer megjátszották
merges vagyok vegre kesz a motorom erre zsir uj akksi le merult zseles toltom nincs ,es moci nem tolt vissza ,nincs valakinek sosbe Bp en toltoje ?
a hely fullos, szinte teljesithetetlen feljárok, egész nap szopás a köbön.. fincsi...

Romania a terepmotorosok mekkája...
Persze most vettem át a lovét.
te aztán tudsz élni.
Gondolom a másfél kör az baromi sok lehetett
üdvözlet a Romániai Sibiu-bol a Red Bull Romaniacsrol...
Na mi van Öreg jött a postás a nyugdíjjal?
Ja azt elfelejtettem írni, hogy TATA!
A Misi kint volt és sokat ment a pályán te hol voltál száj krosszos?
így kell szájraesni
Egy pár évet lehúztam a strausz cégnél.
te meg a motorozás ,az két teljesen különböző dolog.
Szombaton este 8 ig nyomtuk Úriban nem öt percet, ilyen jó már száz éve nem volt a pálya. Ezért vasárnap is kimentem Kakukkékkal.
Strauszgumi-nál Bridgestone krossgumi akció van aug. 31-ig, ha valakit érdekel:
80/100-21 M203 (Soft), M403 (Medium), M603 (Hard) 10.900,- Ft.
110/100-18 M204 (Soft), M404 (Medium), M604 (Hard) 13.600,- Ft.
100/90-19 M204 (Soft), M404 (Medium), M604 (Hard) 13.600,- Ft.
Te alig beszéled már a magyart.
Én,már nem is tudom hova soroljam magam Azé így visszagondolva,büszke vagyok rá,hogy egy elit tagja lehettem,nem rövid ideig,és még fizettek is érte A krossz,meg jó volt,hogy fizikailag leírtam magam,de ébren tartott Nemtom micsinájjak,me ha a második kör má nem megy olyan jól mint rígen,akkó nem is izgat,max ha Csegáék felbassák az agyam A gyerek is itt van,a meló is sok,idő se nem sok van (hátra sem )ez is izgat krossz meg nem fél emberes vagy ropi a vége,akkómeg haggyyyyuk a jövőre,azt alszunk rá egyet Vagy nem is tudom,ez a kapuzárási pánik?
Repsol volt szopós, a két motorba tettük, mindkettőnek csúszott tőle a kuplungja
Az egy elég masszív automataváltóolaj.
Próbát megér. Ha valami szar, úgyis érzed
Hi!
Szerinted a shell donax jó a váltó részébe?
Ha mennél a motorral akkor már kellett volna rajta feszíteni. persze hogy nem nyúlik a motorodon ha csak beszélgetni jársz ki.
_Bele trafáltál, ahol fujom a Buzinak fájása van és csak délután használhatom a mühelyt