Elég sok így 1xre a kérdés ... az a lényeg, hogy el kell függetleníteni magadat a motortól, ne vigye a testedet oldalra magával, engedd had menjen és mikor lefelé haladsz visszajön a helyére....ez van ugrónál ...a nyomós kérdésedre meg az a gyógyszer, hogy adjál gázt és helyezd hátra a testsúlyodat ..ez ingyen volt
Úgyvan Tán ide látsz? Negyedóra mire kinyílik a szemem,hogy ne szakadjon le a hártya,azt úgy fáj mindenem,mint aki szenet lapátolt,kb másfél óra,mire helyre állok,na akkor má jöhet minden.Ha nincs időváltozás,me akkó szopós a csontfájás
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell akkor csinálni ha a motor hátulja kimegy a levegőben (pl.:ha egy kitaposott nyom megdobja)?
Hogyan lehet megakadályozni, hogy kimenjen, vagy ha kiment akkor, hogy lehet visszahozni ?
Whippezni, hogyan kell ?
Aki tud segíteni kérem írjon !
Előre is köszönöm !
Sztem az a legkönnyebb a többi manőverhez képest, féktáv, kanyar, nyomvonal kiválasztása, ezek a nehezebb dolgok ..mondjuk ugrani is lehet sokféle képen
Néha kiabálok is magamra!
Főleg kanyarban, hogy korábban add a gázt!
minden nap látom a napot!
csak ebben a korban már nehéz hinni, hogy nem lesz baj.
szépen lassan egyre nagyobb ugrókat próbálgatok
Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell akkor csinálni ha a motor hátulja kimegy a levegőben (pl.:ha egy kitaposott nyom megdobja)?
Hogyan lehet megakadályozni, hogy kimenjen, vagy ha kiment akkor, hogy lehet visszahozni ?
Whippezni, hogyan kell ?
Aki tud segíteni kérem írjon !
Előre is köszönöm !
ma is ott voltam...kár azért a kis pályáért...
én többet bajlódok a többi dologgal, kevesebb problémám van az ugratással.