Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé,nem kanyar előtt adod neki?
szoktam, szoktam!
Néha kiabálok is magamra!
Főleg kanyarban, hogy korábban add a gázt!
Az nem visz előbbre Baszogassad magad mindig ,hogy gyorsabban,gyorsabban
hmm. lehet. igazság. De inkább maradok eddigi módszernél..
Nem jutott eszembe jobb
Az nekem is jó, akár több millió kilométerre ellátok!

minden nap látom a napot!
felbaszós
jó a látásom...még
Elég sok így 1xre a kérdés ... az a lényeg, hogy el kell függetleníteni magadat a motortól, ne vigye a testedet oldalra magával, engedd had menjen és mikor lefelé haladsz visszajön a helyére....ez van ugrónál ...a nyomós kérdésedre meg az a gyógyszer, hogy adjál gázt és helyezd hátra a testsúlyodat ..ez ingyen volt
Jó felbasználak valamivel,mondjuk elvinném uccsó filléred,gyünné Te ott utánam nem agyalnál
gáz mindig segít
Úgyvan Tán ide látsz? Negyedóra mire kinyílik a szemem,hogy ne szakadjon le a hártya,azt úgy fáj mindenem,mint aki szenet lapátolt,kb másfél óra,mire helyre állok,na akkor má jöhet minden.Ha nincs időváltozás,me akkó szopós a csontfájás
én olyankor földhöz baszom a play station kezelőjét
Én úgy csinálom,beteszem a mocit satuba,pirosra melegítem,azt hajlítok a vázon,alapból whippel,szerintem mindenki tőlem leste el
A reggeli felkelésnék kezdődik ?
értem én!
csak ebben a korban már nehéz hinni, hogy nem lesz baj.
szépen lassan egyre nagyobb ugrókat próbálgatok
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell akkor csinálni ha a motor hátulja kimegy a levegőben (pl.:ha egy kitaposott nyom megdobja)?
Hogyan lehet megakadályozni, hogy kimenjen, vagy ha kiment akkor, hogy lehet visszahozni ?
Whippezni, hogyan kell ?
Aki tud segíteni kérem írjon !
Előre is köszönöm !
Sztem az a legkönnyebb a többi manőverhez képest, féktáv, kanyar, nyomvonal kiválasztása, ezek a nehezebb dolgok ..mondjuk ugrani is lehet sokféle képen
ő is a ferihegyi fmx arénában kezdte...

ma is ott voltam...kár azért a kis pályáért...
Vettem a lapot Nekem már amúgyis gond van minddel
foto gén cross moto
"legalábbis nekem"

én többet bajlódok a többi dologgal, kevesebb problémám van az ugratással.
igazából minden nehéz, örülök annak, hogy néhány fotón már tetszik ahogy megyek..