Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon jó illata van az erdőnek ilyenkor..
besózzátok előre az őziket? Rögtön a helyszínen lehet majd fogyasztani őket.
innen a panelból jól érzem..
Mennék , csak most talán solymár lesz , mert holnap korán kelet
Hella
Gyönyörű az erdő, a sok eső megtette 6ását, vittünk a vadaknak hamit, meg sót ..volt pár őzike megnéztem, hogy őrzik-e, de egyiken sem volt bőrzeke ...kemény 4x4 offroad-ot nyomattunk ha öreg leszek beteszem a +2 kerekez oldalra
Nem sokat, csak 2-3 óra hosszat megyek ki, egész eddig füvet (fél méteres gaz) nyírtam a kertben (700 négyzetméter), bemelegítés megvolt. GYERE
MINDIG borzalmasan büdik vagytok abban a műanyag cuccban
törminátor vagy, vazze... nem sok erőm van, de azért elmennék.. a mai nap másra köll
csini, jó büdös ruhák voltak...
Délután 1-től kimegyek Bugyira, esett némi eső, szerintem jó lehet a pálya. Aki jön, jön.
jók a képek, megnéztem őket Gabi motorozni ment
nagyon csini ruhában voltatok mind nagyon szép pályának tűnik a képek alapján Tapolca!

térdem rendben van, csak a guggolást nem szereti, ahogy eddig sem idén próbálom nem összeverni a másikat
Nem, hanem mert nagyon melegen is megtartja a kenőképességet, nem hígul fel annyira, hogy megszakadjon a kenőfilm.
De egyébként csak a nagyon durva használat mellé kell ilyen és használat előtt be kell melegíteni rendesen a szerkezetet.
Átlag motorosnak még a 10w-40 is megfelel, inkább sűrűbben kell cserélni. (én 5 óránként)
váááá
eddig sem volt rossz pedig! Ezektől a munkáktól rosszul vagyok, logisztikai rémálom.. semmi nem megy időre, úgy ahogy kellene

pár kép került fel a fotókhoz, nem sok, Gabi nem fotózni jött

térgyed kalácsa hogy van?
jól vagyok, köszönöm szépen
sok a munka, de most éppen a lakásomat próbálom rendbe rakni még csak 5 hónapja húzódik a vakolás

a tegnapi motorozás jól sikerült, ha jól olvastam
és ahogy nézem, ma sem fogod kifordítani a sarkából a világot, ha izomlázad van
Miért javasolnak 15W-50es motorolajat a terepmotorokba?
Több külfölgi szakoldalon is olvastam.
Mert netán ez full ásványi?
Se keze, se lába?
- törzsvendég

El vagyol tűnődve, melóka ezereggyel?
és főleg: jól vagy?
váááá
izomláz kibontakozóban... nagyon jó érzés..

Tegnapi kajálás fincsi volt Gyulabigyókán, velős pirítós nagyon ízlett
Bedarálna télleg,menj máááá
Mennikék Nyársra megnézni a kicsiket
Jó reggelt!
Ma egész jó idő van egy motorozáshoz...felkelni lusta banda és menni...
Ez még a csévi amortizáció következménye, így életben maradok már
Köszönöm Uram ,jobbulást
Köszönöm,de szeptemberben tartom
Köszönöm
Majd holnap duma:-D...megyek mert flor-klor van
Kösz !Pár honap és nyomom ismét veletek,adigra majd jol lealáztok azt ehetem utánatok a homokot amit az arcomba szortok