Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menjetek egymás mellett az ugróra egy tempóban,próbáld ki,máshogy nem fog menni,kezdjétek jó hosszú asztalon
Nincs extra? Azt,ha keresztbe basz?Na, akkor má extrásabb Ja,azt nem csak leérkezni kell,tovább is menni Van ott meglepi,főleg 2-3 kör után
még a kisatit figyelem, mert ő jól ugrál amíg Sanya magyaráz
szerintem az jön magától nagyrészt. sok extra nincs az ugratásban. testsúly ide-oda, gáz, fék levegőben.
a többi sokkal macerásabb, legalábbis nekem. egy jól kivitelezett forduló, szép (és gyors) kanyar, rövid féktáv sokkal nehezebb.
Tényleg próbáld meg ,először kicsit berinyálsz,azt hozzá szokolololozol
Attól hogy tudom, még nem teszem
egyelőre
Akkor ezért áll nekem mindig Állandóan a mókusokon jár az eszem
Nem baj, csak ne fájjon
verd át az agyadat
ja...most ha leér, akkor krva nagy csend van..

na majd egyszer...

hehehe. Sajna agyban ott a fék, ami ott nem megy, az valóságban sem..
"Ha van gáz nincs gáz" ... ha jó irányba vagy örök szlogen, soxor mondom én is magamnak még
Miért nem mentek Sanya tempójában egymás mellett az ugróra,hipp-hopp megszokod Vagy megszo... Azt inkább,ne!Biztonság kedvéért csukd be a szemed
Hajrá! Nekem sem megy rendesen, de azt kell, kéne a legtöbbet gyakorolni
remélem én is tudok majd hétközben menni 1x 1x
szeretném.. azért igen, én is kezdem észrevenni a különbséget..
de az ugró még mindig mumus. Szerencsére van ki edz
megszokod és majd fel sem tűnik, hogy leér a kormány és még mindig suhog a szél a bukóban
Nekem még egy év,azt utálom majd mindet
best track...........
hát, lehet benne valami
majd ha Gabim anyujáékkal jóban leszek, biztos megyek még oda.
Jövőre, kb.
kopó alkatrész...
Idő kell mindenhez ....mikor először mentél a crf-el szadán nem érezted szoppantyúsnak a dolgot? ... el telt egy év és már nagyon magas szintű pályán mész, és majdnem élvezed is .. még egy év és happy lesz minden pálya, hidd el
ja, nagyrészt igen. nagyon nem vagyok kibékülve ezekkel a nyomvályúkkal. de kűzdök
Erre is fújhatna a szél belőle
A picsuliba...
ez van, majd eső után megyünk oda vala
De mi akkor is mentünk cséven túrás után...idén az volt a legjobb eddig
Gumid örül neki