Hát akkor tuti rendben van. Te biztos odafigyeltél rá az előző gazdija meg tudom hogy nem hajtotta agyon mert ismerem a srácot. Akkor lehet hogy ismét fótra kerül ez a gép ha tényleg ilyen jó.
Igen!Mindent!A telókba 250 pízt tettem,full teflonos új a bele,új rugók,minden.Hátuljába Az egész dugattyúszett új,fele súlyú mint a gyári,és nem gagyiii,olyan aranyszínű Megéri, évekig jó moci lesz,ha normális a gazdi
Aha, értem. Akkor jó vétel lenne? Mert lehet hogy kell ismerősömnek akinek megtetszett a krossz íze. Te cseréltél benne dugót vagy valamit? Biztos jó motorikusan is hangját hallottam már egy párszor, de a futóműve biztos nagyon tuti
Az már elment vagy 2 hete,szerintem azóta a második gazda árulja,Csongrádra ment,má Békés megyéből hirdetik.Nagyon jó mocc,sok zsét tettem bele,sajnálom is,de ez van.Nem vett le abból semmit a horpadás,picik,nem nagyok.
Szia!
Látom eladó a Yamahád. Miért adod el ha nem titok. Nem mintha szeretném megvenni csak úgy kíváncsiságból kérdezem. Nem vált be ? Amúgy az a horpadt rezó nem vesz le sokat a lóerőből?
Mentségükre szóljon, hogy tegnap adták postára. Úgy lett kuplungszettem, hogy az ebay-en írtam egy amerikai srácnak, aki bontott Beta cuccokkal foglalkozik. Ő megkérdezte az amerikai Beta importőrt, aki írt az angol importőrnek, aki tudott egy bontóst Angliában, aki pont egy 84-es TR32-őt szedett szét. Na, ő írt nekem, hogy hallotta, hogy kell lamella, postával 21 font, köll vagy nem köll...
csak ha ott vagyunk Tapin, remélem lesz valaki telefonköszelben
pápápá
jó hogy nem akartam menni
Itt ömlik a napsütés ...go for tapppolca
Látom eladó a Yamahád. Miért adod el ha nem titok. Nem mintha szeretném megvenni csak úgy kíváncsiságból kérdezem. Nem vált be ? Amúgy az a horpadt rezó nem vesz le sokat a lóerőből?
Én reggel 7-kor indulok.