Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és még egy kérdés. Tudom hogy inkább a motor állapota számít de mennyire valós ez a 2001-es évjárat?
Hát akkor tuti rendben van. Te biztos odafigyeltél rá az előző gazdija meg tudom hogy nem hajtotta agyon mert ismerem a srácot. Akkor lehet hogy ismét fótra kerül ez a gép ha tényleg ilyen jó.
Igen!Mindent!A telókba 250 pízt tettem,full teflonos új a bele,új rugók,minden.Hátuljába Az egész dugattyúszett új,fele súlyú mint a gyári,és nem gagyiii,olyan aranyszínű Megéri, évekig jó moci lesz,ha normális a gazdi
Aha, értem. Akkor jó vétel lenne? Mert lehet hogy kell ismerősömnek akinek megtetszett a krossz íze. Te cseréltél benne dugót vagy valamit? Biztos jó motorikusan is hangját hallottam már egy párszor, de a futóműve biztos nagyon tuti
Az már elment vagy 2 hete,szerintem azóta a második gazda árulja,Csongrádra ment,má Békés megyéből hirdetik.Nagyon jó mocc,sok zsét tettem bele,sajnálom is,de ez van.Nem vett le abból semmit a horpadás,picik,nem nagyok.
Remélem vitt valaki gépet és má ma jönni fog a kontent Tapolcáról!
gogogo

csak ha ott vagyunk Tapin, remélem lesz valaki telefonköszelben
pápápá

jó hogy nem akartam menni
Szép reggeltetet
Itt ömlik a napsütés ...go for tapppolca
pffff. Komoly történet
Most beszéltem Faisstel meg Kerkyrával, lent vannak már, semmi aggodalomra nem adnak okot, megvan még a pálya, tehát holnap parketta a gázpedállal
Höjj Átadom
Üdv mindenki. Sanya üdvözlöm a Tibit.
Szia!
Látom eladó a Yamahád. Miért adod el ha nem titok. Nem mintha szeretném megvenni csak úgy kíváncsiságból kérdezem. Nem vált be ? Amúgy az a horpadt rezó nem vesz le sokat a lóerőből?
Erről a storyról könyvet lehetne írni, vagy filmet forgatni ...megrendezzük?.....A hűtlen Lam Ella
Mentségükre szóljon, hogy tegnap adták postára. Úgy lett kuplungszettem, hogy az ebay-en írtam egy amerikai srácnak, aki bontott Beta cuccokkal foglalkozik. Ő megkérdezte az amerikai Beta importőrt, aki írt az angol importőrnek, aki tudott egy bontóst Angliában, aki pont egy 84-es TR32-őt szedett szét. Na, ő írt nekem, hogy hallotta, hogy kell lamella, postával 21 font, köll vagy nem köll...
Nem kaptad még meg? ...jött volna Lampkin is ...mi 1/2 hétkor, ha nem jön közbe semmi és senki
Fene egye meg, ha megjött volna máig a kuplungszett, már Tapolcán az öreg triállal marháskodhattunk volna
Én reggel 7-kor indulok.
na hol is tartottunk?
Minden hullik ha basznak rá, ez az igazság
Na,ezt nem tudom Majd kiderül
hát ja
azt hallottam hogy a gerg eléggé széthullos ez igaz remélem nem
Minden moci más és más azonos évjárat és tipusok között is,de ezt fejtegethetnénk napokig
szerintem utánam beteheted a tiédet is: