Mi a stász ? te nem nyomod tapolcán? gyogyulgato itthon már sokall jóbb,zabálok mint a disznó ,de 90 kg vagyok és etiop kinézetem van,hazaértem belenéztem az elöszoba tükörbe és majdnem sirtam
Nálunk motorostalálkozo volt oda toltam ki a pofám ,egyre jobban megyek ,tegnap kivették az utolso csövet is a lábanbol ,ugyhogy már nem vagyok csöves ,ennek örömére gyurtam 45 percet ,jövöhéten 3 napot megyek
Utánozni próbálják az esési technikámat de valahogy nem jön össze...
OK beszéljük meg...és Amit Keme is említett valamelyik nap itt a fórumon a pinceparty-t is beszéljük...pl szeretném ha szakítanál rá időt és emelnéd jelenléteddel a nap fényét...ne úgy mint egy led...hanem mint egy normál fényű izzó!
Miután elmentél nekünk nem sikerült még úgyhogy ráhúztunk pár keményet aztán mindenkinek sikerült a topfeeling és utána haza ...ja mindenki aki ma jött ma is ment
Ma Tapi végül jó lett, de a pálya nem annyira gyere be volt nekem. Talán mert dolgozni kellett volna rajta..
De moccoltam eleget, elfáradtam és jó volt a hangulat NAGYON!
9re értünk haza Gabival, hazafelé már Ő vezetett, óriási segítség volt..
Jó éjt, embörkék, holnap megnézzük azt a pár képet, ami készült..
ha van jó, akkor azt felrakjuk
Nah megyek mert buli van....
és olyan érzésed lesz mint mikor napba nézel, megvakulosz
OK beszéljük meg...és Amit Keme is említett valamelyik nap itt a fórumon a pinceparty-t is beszéljük...pl szeretném ha szakítanál rá időt és emelnéd jelenléteddel a nap fényét...ne úgy mint egy led...hanem mint egy normál fényű izzó!
Jövő héten lehetne Vasárnap edzés...hogy én is el tudjak menni...