Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,én ezé Bergelek,minden tuning,WP-brembo-magura Csak az ember tunya
De az legalább fog egy újjal is

Ez meg nagyobb, hogy a kis fos gyári nyereggel is fogjon
Enyim is csak 270
A tapolcai különítményről még semmi hír...
Hát,ahhoz autóznom kéne még egy darabig!
De eszembe jutott még egy dolog:
hamár a fék és a wp is jó a ktm-en, lehet hogy egy telószárat fékkel, főfékhengerrel és akkor már kerékkel be lehetne csavarni az enyémbe, persze nem újat.
1ből lenne egy brembo fékem és egy wp futómű, amit megcsinálnak jól
Engem is
Találtam egy fékcuccot enyémhez..
Mit gondolsz róla?

nagyfék
Ok, megyek megpuszulom!
Keme nagyon elBugyult
Meg szeretném köszönni Gabinak, hogy a tigris karmos ujjacskáival lekattintgatott minket add át ...
kompressziómérés, hol tart a motor
de sztem minimum gyűrű
Sziasztok!

Ha nagy a kartergáz mi a teendő?
Az alakuloban ,ehes vagyok mint a farkas egyfojtába zabálnék,naponta6x eszek mint egy baba
Engem is ez vigasztal ,pénteken már 3/4 órát gyúrtam finoman,jövöhéten 3x megyek és megtoldom szobabiciglivel,majd adok én neki ,elbaszta a szezonomat ezért keményebb leszek mint az elsö 3 honapban
a derekadért nem kár , a többit meg majd szépen visszaépíted
a bélgyulladásod rendbe jött
És a baj az hogy izom több ment mint zsir ,42cm átméröjü volt a karom most 38 körül mozog,a derekambol 15-20cm közt ment le ,és eltünt a válam. .
legalább lesz hely az izomnak
190 magas és 115kg körül mozogtam úgy láttál ,akkor döntsd el etiop
az most sok vagy kevés
Gyógyul ,futni még nem tudok de nemsokára eljön az is ,a legroszabb a90 kg testsujjal járo látvány
Ma már többször is eszembe jutottál ; kérek tőled egy embert, szigorúan fizetség ellenében és megcsináltatom vele , különben kihullik a hajam
a fényképek ingyenesek , csak lássalak motorozni
lábad hogy van
Helló!

A töbivel várj egy honapot azt megcsinálom neked,te meg cserébe majd fotozol mint eddig
Na pakolok, irány Bugyesz. Sziasztok!
Öhmm krahács-köhém. Köhh-köhh.