Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem jössz. Jövőhét pénteken mennénk vasárnapig
mi lészen ezzel a tapolcai kiruccanással amúgy?
Az efféle térdvédőkről mi a véleményetek?

Ez pl. No Fear névvel ellátott, de szerintem minden gyártónak van olcsóbb-drágább modellje kb. ugyanebben a kivitelben.

A sípcsontvédő gondolom valamennyire a csizma alá is becsúszik, ugye? (egyik eladó azt mondta csizmához nem passzolnak az ilyenek-bár a százezer forintos EVS vagy Asteriks térdgépek is hosszan leérnek a sípcsontra, a versenyzők meg gondolom csak nem tornacipőhöz veszik fel őket).

Fasza
A jobboldali a befutó
Amit jövőhéten Tapolcán lesz.
nem mondhatok semmit, így is 2 fekete autó követett hazáig akkora dologot lepleztem le.
de a magyar pastrana a hallgatásért cserébe állja az idei szezonomat....be is neveztem egy olasz edzőtáborra
ne menjünk bele...még a végén kitudódik a dolog...

Sziasztok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni, de valami olyasmit hallottam, hogy valaki 8 sebességes Cagivával krosszozik?

Vagy most akkor hogy?
na jó az 5 már nem az, de ismerd el a 4 tényleg az
más a ciki...de jófej leszek meg sem szólalok....
Nekem meg soha sem volt 4 sebességes motorom.
100 éve volt 125-öm az volt 6 gangos mászóka vázas
De még az ÖT is ciki
A 4 az nagyon ciki szerintem 6 az már igen
sőt olyan is van akinek egyik napról a másikra "beleraknak" még 1-et....
De a legtöbbször a kevesebb a több
állítólag van akinek 2-vel kevesebb van?
szerintem ne add el. örülj neki, hogy bő térdben. egy normális térdvédő (ami előbb utóbb kelleni fog) úgyis kitölti. és mindíg jobb egy kicsit bő, mint egy kicsit szűk.
én kisebb vagyok mint te, de a 34-es fox-om pont kicsit szűk térdgéppel, és iszonyúan tud zavarni. mosásnál még össze is ment szerintem. a szabad mozgás megér annyit, hogy kicsit buggyos térdben.
én nem az erőből kerekezést próbálgatom.
igazság szerint a holtponti kerekezést kéne megtanulnunk. szinte álló helyből felkapni és ott gurulni. nem gyorsulva.

edzőbá mondta nekünk is. hát krvára nem eccerű...
Gyógyulj Béla kitartás.
csáó

Beszéltem kakukkal, nem jön tapolcára, meg nem is akar motorozni többé, felajánlotta, hogy a tm-t vigyük és hajtsuk szét az enduro pályán , neki már ugysem kell.