Sajna nincs, az első hsz utolsó két képe ami az sx pálya eleje.
Szerintem akinek bejön az sx, annak tetszene. Kemény talaj, jó ugrók.
Csak én béna vagyok hozzá.
De ha minden jól alakul megyek ezen a hétvégén is, abban az esetben csinálok több képet.
Szombati tapolcai képeket mutatok, sajnos csak telefon volt kéznél.
Pálya állapota szokásos ,se jó ,se rossz, lehetett rajta jót motorozni. Kicsit poros volt, nem öntözték, mert kevesen voltunk.
Mentem egy kört az sx pályán, hát az nem az én szintem még:) Ugrani kell rajta mindent , hogy élvezhesd, komoly pl a mosódeszka.
Ma Sanya cséven az első futamban első lett, a második futamban pedig első helyről esett ki a verseny 3/4 részénél..
213 rajtszámmal és a Tibi ktm-ével ment.
A célegyenes előtti kisebbik ellépőnél dobta el a gépet, amit kisebb sérüléssel megúszott, habár a motor állapota alapján nem ezt sejteti.
A kormány letört, segédváz el, hűtő nyomódott.
Szerintem akinek bejön az sx, annak tetszene. Kemény talaj, jó ugrók.
Csak én béna vagyok hozzá.
De ha minden jól alakul megyek ezen a hétvégén is, abban az esetben csinálok több képet.
Szombati tapolcai képeket mutatok, sajnos csak telefon volt kéznél.
Pálya állapota szokásos ,se jó ,se rossz, lehetett rajta jót motorozni. Kicsit poros volt, nem öntözték, mert kevesen voltunk.
Mentem egy kört az sx pályán, hát az nem az én szintem még:) Ugrani kell rajta mindent , hogy élvezhesd, komoly pl a mosódeszka.
akiktől nem köszöntünk el...sorry, a végére már a tököm tele volt homokkal.
213 rajtszámmal és a Tibi ktm-ével ment.
A célegyenes előtti kisebbik ellépőnél dobta el a gépet, amit kisebb sérüléssel megúszott, habár a motor állapota alapján nem ezt sejteti.
A kormány letört, segédváz el, hűtő nyomódott.