Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végülis az a Thor Force nekem is szimpatikus régóta, lehet, hogy egyszer még ezért lesz előnyös ez a nadrág, de egyébként éreztem, hogy a 34-es is elég lenne nekem...
Nekem meg térdben szűk . De csak azért mert a nagy thor térdvédő van rajtam, ami elég terebélyes méretü
Ezek szerint nem is olyan csúnya ez a fekete Fox 180-as szett. (vagy csak rajtad joban áll, mint rajtam).

Ez nadrág annyira buggyos, főleg térdben, hogy hirtelen felindulásból lehet, hogy eladom, bármennyire is szimpatikus színösszeállítás.
6 6 6 6 6 6 fokozat
Köszönöm a jókivánságokat!
Látom edzetek,egy jotanács leközelebb ha kerekezel probáld meg a motort huzni magadra hogy a fejed a kormány felett legyen és a karod picit hajlitva ,én is a Sanyátol tanultam.
Kitartas rendbejossz!
Na es mi az a 6?
Pár mai kép Ferihegyről.
Sajna a közeljövőben nincs tervben pest vagy eger, de postázni tudom neked ha igy jó. A posta sztem max 1000-1200, ha utalsz 700ft.
A szemüveg jó lenne . Esetleg ha jársz Pesten vagy Egerbe át venném ......
Jobbulást Béla!
és óvatosan a nővérkékkel
Én csak annyit mondok 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Bélám jobbulást Kitartás
Jobbulást, Monoron találkozunk
gyogyulast az a fo most ! gyogyulj minel hamarabb de vard ki hogy 100% jo legyel
Helló emberek!
A nehezén tulvagyok,megvolt a második mütét is ugy néz ki sikerült.Hétfön mütöttek de közben felépet némi komplikácio ,a vastagbélgyuladás arrol szol hogy vérzik a bél,lábsérülés esetén meg véralvadés gátlot adnak trombozis ellen ez a kettö meg üti egymást,a belem már javult de viszaforditották,és roszabb lett mint azelött ,a lábam miatt nem lehetett 3 napig kiszálni az ágybol ugyhogy ágytál,mivel látták a nem gyenge véres hasmenést be is szartak picit,aztán a két doki konzultált ,majdnem átvittek a délpestibe de /hál istennek nem volt hely/ itt kezdtek helyrerakni ,hasbaszurit elhagyták és vénába meg hátulrol is tolták a szteroidot ,mostmár jol vagyok,talán jövöhéten hazaengednek. Csak ez a szezon van elbaszva ,most huzhatnám a gázt nyáregyházán,de remélem monorom megyek.
mit tudtok mondani a hpp power szelepekrol? a cr 125 osoknel ? milyen?
Bocs, dolgoztam. A fényre sötétedő szemüveg közben el van adva. Van még egy sima Progrip 3e ft és egy nadrág FM crossgatyó 34-es méretben 8e ft! Ha valakit érdekel irjon!
Engem úgyis az sx és az enduró pálya érdekel csak.
Na!Az SX pálya pont olyan. A másik meg olyan, mint a régi M7-es
új m6-os minőségű pályára vagyunk csak hajlandóak lemenni beszélgetni.
Felhívtam őket, azt mondták, ha a gyári Monster Kawasaki pilótája az, aki jön, akkor természetesern előkészítik a pályát