Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A helyedben megvenném ezt .
Elfelejtettem beirni ha valakit érdekel ,vagy ha tudtok valami vevöt megköszönném,ELADÓ a motorom irányár:510e alkatrészeket, +idomokat ,szüröke, bowdeneket, stb adom vele,most ugy se tudom használni pár honapig ,és ha élmegy, a lábam meg jó lesz ,veszek egy 450kxf et. Aki megveszi nem jár roszul!
Azvolt a baj hogy tul jól Most hizhatom visza a kis kiloimat,5-8 elég is volna,mondjuk étvágyam az van,egész nap tudnék zabálni
Nekem a vénába ,mult héten kaptam kb egy litert
Szevasz Bélám, virulj, gyógyulj, GYERE MOTOROZNI! És írj egy fogyókúrás könyvet, mert jól csinálod.
Akkor én nyertem! Jatom a lábom pár honap és kezdhetünk edzeni ,monoron és nyársapáton indulni szeretnék
Jól al neki a zöld!
Csákány!

Én meg fogytam 25kg az idén,a felét magamtol ,többi kényszer ugyhogy 90kg vagyok tegnap este méreckedtem itthon
A fóti bánya elég jó tegnap kicsit megázott.
Köszi Tomi
na, jött egy buzi, intézem
cuki, ugye?
Meg akartam volna nézni élőben.. drag gépek faszák lehetnek.
http://www.tommot.hu/galeria/category/71-kunmadaras-dragbike-europa-baj
noksag-2010
AKIKET ÉRDEKEL KUNMADÁR, AZ INNEN MEGNÉZHETI, VAGY 100 KÉP!
gyomorfejfasz vagyok
ja, szenvedek tőle.
Ma legalább nem lesz csak egy műszak. Habár én kussolok, mert amennyit vezetsz/vezettél, az halálos.

vér vagy a faszba, gyomorba vagy a fejben van. Vagy arányosan valamely részeken
csak a buzulás
igen, egy előzetes állapotfelmérés nem jön rosszul
Fóti homokbánya?
azok jók igen, csak olyan mint egy bakkecske, sztem, ezek még nem annyira kiforrottak, kb 2005-től kezdett jobb lenni
Eddig tetszik nagyon baba Csega is nyomta vele elsőkerík-egykerík,fíkek nagyon brutálok
Na ,gyíííí