Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálja meg 5-ben
A pántok szerintem nem, mivel hosszú zokni-csizma kombónál nem kell annyáig húzni, mert a csizma tartja, inkább nekem az volt a bajom, hogy a pántot fogó műanyag nyomta a lábam.De ezt is márkája válogatja, a pántba is az FM meg a Fox ég és föld. A Fox nem gyűrődik, se nem túl lágy, se nem túl feszes stb... nekem nagyon bejön Egyébként nézd meg, és próbáld fel a boltban őket (nem kell egyből megvenni), és te is egyből észre veszed a külömbséget, ha a kezedben van.Én is próbáltam többet, mire ezt választottam.
(Egyszerűnek tűnik, mégis nehéz kiválasztani a megfelelőt )
Aha értem, köszi bár most nem lesz rá szükségem egy ideig mert Én is tudtam 2000/liter-ért Repsolt.
Köszi az infot!

A pántok hajlamosak vágni a lábat?
Eddig egy egyszerű, fociban használt zselés Adidast használtam. (még a robogóra vettem, hogy a hidegtől óvjam a térdem-bár volt vagy 15 ezer Ft, most meg upgradelek egy 5 ezer forintosra).
Annak a pántja legutóbb csíkokat vágott a térdhajlatomba.
Olyankor be kéne huzni a kuplungot és nem esel el,én is jártam már igy és berántottam a kuplungot és szépen letettem ordito motorral,nézd meg a bovden utját lehet hogy a kormányt forgatva van egy pont ahol megakad,nekem is ijet produkált hogy ecer csak felakadt utána meg jó volt egy darabig aztán 5-6 kör után megint csinált egy ilyet,szed szét és igazitsd meg a bovdent szerintem jó lesz.
CSákány! Mzu nem mentél nyáregyházán,nem versenyzel? A kamera még megvan ? mert kéne ,a héten hazamegyek kb két het és lesz rá zsém,majd hivlak.
Én probáltam,az illata a régi crossra hasonlit és elég jó a minősége de a kuton drága volt,a castrolt is hasnáltam az se rosz,arepsolt is használtam egy idöbe olcson /2300ft/tudtam hozzájutni de bedrágult, most fuchs ot használok 2500ft ért veszem a bolti ára 3700ft lenne.
Nekem volt egy ilyen csuklósom (FM volt, de a fehér NoFear is u.az.) A nadrágodat a térdednél kitölti, nem lesz gondod a buttyosodással . Nekem am. nem tetszett, el is adtam, de aki megvette az azt mondta ezek a legjobbak ennyi pénzért . Nekem most egy fox titan-om van ,és messze sokkal kényelmesebb, és a csizmába is zsírul belemegy, nem nyom sehol,elfér a nadrágba, a pántja is nagyon jóféle.
Hát a NASA-t kérdezzük meg, hátha hőkamerás felvételt csináltak, mert a felhőktől nem sokat láthattak...

Atiék majd biztosan felrakják a képeket. Ugye Ati?!
Szép jó reggelt!
Igen....egész jó volt..Képek lesznek?
Hát jah csak nem egy gyakorlott srác volt még nagyon kezdő szegény meg ha 3 telibe meugorja azt az asztalt akkor kimegy a világűrbe
Hát fetrengtem egy darabig meg majd elájultam aztán kivert a víz aztán majd meg fagytam. Ülni nem nagyon tudok. Be fogok szerezni egy betétes gatyát.
Bammeg,ha én ilyet csinálnék ott halnék meg,inkább ugrom az ugrót azt majd leugrok
hódmező, motorinfo összefoglaló.

link
Küld el GLS-el
Szíp
lejelentkezem: ma csolnok jó volt
jó éjt, ec!
Még az enyim is 6,pedig csak egy húzzzaberggg Gatyát felkötni tanulók
Uhh, az durva lehetett főleg egy 250-essel. Még szerencse hogy nem lett semmi komoly bajod.
kinél lenne a motoromnak hely?
mert így nem tudom hogy mivel tudnák lemenni
nekem pont a levegőben akadt ki. földet érkezés 3. nyél gázon akaratom ellenére. Köves érkezőn seggen csúszás 25-20 métert aztán majdnem befosás, a mai napi termés
megyek
csak nem tudom hogy kivel...mert kakukk ugye nem jön
Hát múltkor havernak felakadt a gáz pont a legnagyobb ugrató előtt, pedig neki is szépen járt. Behúzta az első féket inkább elesett mint leugorja az ugratót. Kitakarította, átolajozta felül a reduktornál azóta jó.
Sziasztok!

Valaki járt már úgy hogy a gáz felakadt? Rendesen működik, nem szorul, mind a két végállásban (kormány) koppanva érkezik vissza és mégis egyszer csak felakad 4-5 másodpercre. Mi lehet a baja?
Használt már valaki Agip Cross 2T-t? Véemények róla? jobb/rosszabb mint a Castrol vagy Repsol?