Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát,az még több mint 1 hét
meglássuk hogy gyógyul a bokám,remélhetőleg rendbejön
Akkor ezek szerint nem jössz Tapolcára?
Fasza ,jobbulást
szerencsére nem tört el..
csak kétszer akkora a bokám mint alaphelyzetben,és baszottúl fáj...remélem 1-2 hét és elmúlik
Bammeg.. remélem nem ugyanaz...
Ne már ne bassza meg
Bammeg,tegnap lehet hogy eltört a lábam...
Bringáztunk egy jó kis freeride pályán..ugratók,letörések stb..
sár volt egy picit,ugró után lecsúszott a lábam és tök ugyan úgy megtekeredett,mint ahogy kőszárhegyen 2 éve amikor eltört
Még a reccsenést is hallottam...és tök ugyan ott fáj
attól parázok hogy ugyan ott eltört mégegyszer
most megyek dokihoz mindjárt,aztán kiderül mivan
Egy barátom gondolta lesimítja, reszelővel.
Széttört nemsokára után a kuplungkosár
Gyári húzós, de Talonban 40-50 körül már találhatsz, csak át kell pakolni a fogaskereket és a rezgéscsillapító gumikat
Én szégyen szemre 5 óránként takarítom a sapi nélküli légszűrőmet..
Szégyen gyalázat
Az volt a gyalázat, amikor az sx 125-el több mint 2 hónapot mentem
Aha. Akkor takarítani ugyanúgy kelll mint eddig csak több szutykot fog meg a sapka.
Minden motorozás után illik a szűrőt kitakarítani, ha van rajta műtős sapka ha nincs.
Ha műtős sapkát húzok a légszűrőre be kell olajoznom a sapkát is? Egy ilyen sapkát meddig szoktak rajta hagyni a szűrőn és ha van ilyen rajta hány motorozás kb. a légszűrő tisztítás?
Nem
Itt vannak a képek a csizmáról, ha érdekel valakit! Axo Boxer 42-es 2-3alkalommal használt uj állapotú, karcmentes továbbá egy FM crossnadrág 34-es méretű!
Szevasztok az a gondom hogy a cr250 es motorom kuplungkosarán a lamellák miatt bemaródások vannak kb 3mm a hézag a lamella és a kosár közt érdemes-e felhegeszteni vagy nem?

válaszotokat előre is köszönöm
Nah .
Mikor jöttök tapolcára ?
Nem lesz..
majd ha kész lesz a nagyrobesz, akkor azzal jobban utánam tud majd jönni (kislánnyal együtt), nem kell a herce-hurcás időt is végigasszisztálnia
Küldtem mailt!
Motorkarbantartás lesz hétvégén...meg egy kis ugrálás ferihegyen
készülünk tapolcára
Hali! Ha valakit érdekel cross ruházat irjon, fórumra vagy az adatlapomon van elérhetőség, amik eladóak:
-2db progrip szemüveg az egyik fényre sötétedik pár alkalommal használtak, jó állapotban 7e/2db
-FM crossnadrág fekete-fehér szinű uj állapotban Usa méret 34-es m Európai méret 50-es 8e
-No Fear crossmez L-es méret 3e
-Axo Boxer cross csizma fehér-fekete uj állapotban kb 2×használt, karcmentes 23e
-Acerbis protector ing fekete L-es méret de állitható 17e
egyben 50körül odaadom képeket később majd rakok fel egyenlőre ennyi.
Szerviz munkatárs lesz?mert akkor én is viszem kellékeket:)
Juj de jó!
Edzés lesz Csolnokon, ha nem mossa el az eső
Lesz valamerre nagycsoportos motorozás a 7végén?