Srácok, nem érdekel valakit egy Scott krosszszemüveg?
Fél éve vettem, nincs agyonhasználva, de valahogy a progrip jobban illik az arcomhoz, én nemtom miért, talán azért mert túl nagy orrom van
Scott No Sweat Xi Reed Limited Edition. Van hozzá sima meg egy király tükrös lencse. Minimális karcok, tök tiszta kilátás.
Ma sikeresen elhagytam a rendszámom, szóval ha valaki találkozna a 18,19-ker. környékén egy rendszámmal az jelezzen legyen oly szíves!
Valaki tudja, hogy mi módon történik a rendszám pótlása és mibe kerül?
Egyébként tényleg kényelmetlen dolog, ha egyszerre akar egy jót motorzni is az ember, meg jó képeket csinálni. Megállni, összerakni a gépet, motort lehetőleg olyan helyen kitámasztani, ahol nem is dől el és a kép is jó lesz, reménytelen...
(a kitámasztott motoron ülő vagizós képért előre is bocs, csak gondoltam megmutatom a 661-es protektort, úgyis sok segítséget kértem innen, mielőtt megvettem. Eddig úgy néz ki nagyon jó lesz, méret pont jó, 1 óra motorozás alatt egyszer sem éreztem, hogy korlátozna a mozgásban, vagy nyomna. Jó ez a cucc, tényleg. Van egy cordura dzsekim, még azt is rá tudtam venni, de nyáron szerintem még mezt sem fogok rávenni. )
Az utolsó előtti képen ami a folyómedernek néz ki, valójában egy mezei út volt.
nekem ilyen van