én azt kivánom legyen szerencsétek, csak én már nem hiszek az ennyire olcso kacatokban,,
kevés olyan kamerás cucc van aminek a minőségével meg lennék elégedve, még az agyon sztárolt go-pro sem igazán tetszik, a fák között bejövő villodzo fényt, meg a gyorsabb tempot az sem tolerálja....
tudom hogy nem nagyon ide tartozik ez a kérdés de jo lenne ha válaszolnátok: ma mikor mentem endurozni szembe mentem egy zsernyákkal meg akart állítani de nem álltam meg. Ha meg tudja hogy én voltam utólag tud tenni valamit?
előre boritékolom hogy a rázkodástol olyan szar lessz a kép mint atom...
Dani egyszer régebben te raktál fel ide egy videot , valami északiak voltak ,svédek,finnek tököm tudja, erdőben mentek egy enduro pályán, na az komoly minőségű video volt, sony külső egység, széles látoszögü optikával, meg valami kártyás komoly cucc, csak egy olyan 2 kilo... sajnos.
elmegy hozzád,aztán megkérdezi hogy miért menekültél el előle
te meg megmondod hogy valamelyik haverod volt,de nem emléxel már rá,hogy melyik
kevés olyan kamerás cucc van aminek a minőségével meg lennék elégedve, még az agyon sztárolt go-pro sem igazán tetszik, a fák között bejövő villodzo fényt, meg a gyorsabb tempot az sem tolerálja....
ami jo a mocskos drága, ez van.
megy majd a csapatáás
jövöhéten náyregyháza?
de szerintem ha bukón van,nem lesz annyira rossz
jo motorozäst nektek
nyomok be linket crosspályás onboardról
hányan jöttök?
én tesómmal megyek meg csajával,de hát ők ugye nem motoroznak
meg lent lesz kúva gyors haverom
Dani egyszer régebben te raktál fel ide egy videot , valami északiak voltak ,svédek,finnek tököm tudja, erdőben mentek egy enduro pályán, na az komoly minőségű video volt, sony külső egység, széles látoszögü optikával, meg valami kártyás komoly cucc, csak egy olyan 2 kilo... sajnos.
Úgyhogy holnap találkozunk a pályán
hát állítsd be l aztán jó lesz