Szerintem meg pont hogy sokkal jobban bírja a koszt, a gyűrű nélkülit igazából minden motorozás után ki kéne főzni valami kenőanyagban ahhoz hogy megközelítse tartósságban a gyűrűset...
Abban biztos igaza van giraffe-nak hogy levesz a teljesítményből, de én azt pont leszarom
csinálok a héten egy olajcserét. leengedem a gyári trutyit belőle, aztán ok lesz a dolog. telók is kezdenek normálisan dolgozni. moci is jól szól. jóban leszünk remélem.
kivagyok...két nap mocizás...elszoktam ettől..
néztem a képeket, jó lehetett solymár.
Ja és a tapasztalat eddig: tapad, nem egyszerüen!
Jobb ez így, de talán a teteje jobb lenne, ha csúszósabb. De a szériától sokkal jobb.
Át kell szokni, mert most vettem észre, hogy mennyit csúszkáltam eddig, kigyorsításkor és egyéb szitukban
Ciao!
Fel ám! Illetve az ülést, a huzatot végül kárpitossal rakattam fel.
Jobb, hogy nem álltam neki othon. Megérte azt a pénzt!
Még így is kicsit gyűrődik, szerintem az évjárat miatt lehet
Abban biztos igaza van giraffe-nak hogy levesz a teljesítményből, de én azt pont leszarom
Gondolom, még korai a kérdés, de miben érzed a legnagyobb különbséget a heteshez képest?
Kíváncsiak vagyunk a szépségre- habár azt néztük, hogy nem sok külsőre a különbség a régi mocidhoz képest
kivagyok...két nap mocizás...elszoktam ettől..
néztem a képeket, jó lehetett solymár.
MEg kanyarban is jól be lehet támasztani a térdet.
pár mocizás és nem lesz gond a mozgás, kanyarnál beülésnél, stb.
Jobb ez így, de talán a teteje jobb lenne, ha csúszósabb. De a szériától sokkal jobb.
Át kell szokni, mert most vettem észre, hogy mennyit csúszkáltam eddig, kigyorsításkor és egyéb szitukban
Fel ám! Illetve az ülést, a huzatot végül kárpitossal rakattam fel.
Jobb, hogy nem álltam neki othon. Megérte azt a pénzt!
Még így is kicsit gyűrődik, szerintem az évjárat miatt lehet
milyen a huzat? felraktad?
solymár