Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma majdnem elmentünk Tapolcára, de hivott ismerős, hogy rengetegen vannak, ezért Uzsát választottuk.Ami totál ramaty állapotban volt, de jót motoroztunk!

Mostanában nagyon sokan jönnek Tapolcára külföldi krosszosok, nem csak endurosok, bejön nekik a pálya.
Mikor tervezitek, hogy lejöttök?
Nézegess ebay-en, én ott vásároltam.
A kidolgozása szerintem jó. patentosan van megoldva a párnázat, egyszerü kivenni.
Én azt hittem, az AC MX polikarbonát.
Mindent GeryV8-tól veszek. Nála tudsz érdeklődni.
A thor flux szett mennyibe volt?
nem is lett olyan rossz a lengővillás video....
Ma reggel húzták meg a pályát.
Jó volt a Honda, csak fura volt a 250 meg a gyári nem beállított teleszkóp, bár Feró nagyon megy vele!
Most miért ilyen sima a pálya?Mintha már aszfaltoznák Jobb a Honda,de úgyse vallod be?
Egyelőre nem. Csak kipróbálta a motorom, én meg az Ő új hondáját. Jó kis nap volt.
Tán Sáska tanít?
Voltunk ma Bugyin.

Klassz idő volt.
Jájdeszííííííp vagy,de a táj se kutya
Nincs itt válság van lové rendesen.
Eladó!

Honda Dominator 600 megmaradt alkatrészei jutányos árakon!
Ja és mivel szemüvegbe megyek, fontos, hogy beférjen alá, és úgy látom, hogy ez úgy van kialakítva, hogy kényelmesen bele lehet venni a szemüveget, és az mx szemüvegem is elég nagy, az is el kell férjen.Ezek érdekelnének, de ezek csak akkor derülnek ki, ha felpróbálom,amire viszont nincs lehetőség.
Csáá Kakukk egész éjjel egy jó nagyot K zott K nagyon fáradt a K nagy melótú
Igen, én is ott venném, de nincs nekik, csak rendelésre hoznak.Am. az érdekelne, hogy milyen a kidolgozása, a párnázata, a fejpárna patentos kivehető, vagy ilyen bedugós kivehető-e stb.Az, hogy nem kompozit, hanem kevlár-üvegszál, az csak jó nem?
szia,tetkó tetszik nekik?
csaó,kakukk egy K nagyot dolgozott egész éjszaka és hulla
Egyébként a kelomotornál tudsz venni. www.kelomotor.hu www.hjc.hu
az AC MX nem kompozit, vedd figyelembe..
Hali, nekem HJC ac x3 van.MI a kérdés?
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki közületek vett már, v. látott már HJC AC-MX sisakot? Lehet vennék, csak sehol nem tudom megnézni élőben, hogy milyen.
nem biztos még hogy tudnék menni
üüüdv

kakúúúúkk?
motorozzunk holnap nyáregyházán egy ká nagyot?
vagy akárhol egy káá nagy motorozás