Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, meló volt,van
Na mi volt Monoron?
Mi a baj ezekkel?
Na mi van nem voltál monoron
Beépített tv, ne legyen benne?
Elszúrtam bocs, nem igaz, miért nem lehet itt hozzászólást módosítani. Szóval ez a másik két sisak, ezek O'neilek.
Azt hiszem semmilyen más nem jöhet szóba 35 ezerig úgy, hogy ebbe az esetleges külföldi szállítási díj is beleférjen.
Sziasztok!

Nem az, hogy divatmotoros vagyok, de ha már úgyis sokba fog kerülni, a legjobb sisakot szeretném választani.
Úgy néz ki, ár alapján (35 ezer Ft) ez a három maradt fenn a hálón, most már csak döntenem kéne közülük.
Nézd meg nekem légyszives, hogy mennyi lenne a Brace.
blokk most 50 es,ha nagyobb 70-80 as lenne,erősített csapágy szett, gondolom karburátort is nagyobbat kéne rátenni,
üdv, derbi sendát szeretnék gyorsabbá tenni,most olyan 75-80km/h a vége, amúgy rabasa blokk van benne, részletesen írjátok le,hogy miket kéne beszerezni hozzá légyszives,köszi
egy cr250-en blokkal, hehe. viccet felreteve 2t tuning lelke a kiputéma. rezo pontosan, jo olaj-keverek-gyertya, faszantos karbibeallitas, ha kell fuvokacsere is bejatszhat. kompresszio legyen jo, ha fos akkor motorfelujítás. nem lesz occso, kipuval kezd. de ne a véggel, hanem a rezoval. vegsebessegre meg attetel modositas, lanckerek elol kissebbre, hatul nagyobbra, lassabban fog gyorsulni, de a vege tobb lesz. gumival tudsz meg bohockodni, utcait ra, ilyenek mint laikus tanacsa.
üdv mindenkinek, segítséget szeretnék kérni,derbi sendát szeretnék tuningolni, milyen cuccokkal lehetne a végsebességét növelni, ha lehet részletesen segítsetek. köszi
tizen 1 néhány pappír.
szar szivacsos nyakmerevitot is volt vagy 2 het, mire megszoktam .... enduroban halál. mi a helyzet arrafele mester? iden mar nem lesz motorkálás, sajna cr ment a levesbe áron alul ....
jo reggelt.

nikk egy jotanács let brace űgyben, elötte probáld ki,kérd el haverodét hogy egyáltalán tudod-e használni, nem zavar-e stb.

személyes tapasztalatom, nekem például nem jött be, szerintem Enduroban nagyon zavaro, nem tudtam benne normálisan felnézni egy fal elött, se lefelé, plussz nyáron iszonyat meleg fullaszto érzés, a nyakad teljesen zárt nem bir szellőzni a sisak alatt, mivel itt nincs az a fincsi tempos menetszél mint crosspályán, szerintem ezt a holmit oda találták ki, és oda tutti jo dolog,

ha megnézed enduroban a legkomolyabb nemzetközi hadszintéren is csak nagyon kevés ember hordja, motokrosszban meg szinte már kötelező...

de mondom , proba, mert itt is van aki hordja, és azt mondja megszokta egy idő után és nem zavarja, lehet hogy neked is bejön.
Valaki tudja, hogy holnap mikor kezdődnek a futamok Sóskúton?
Azt láttam, hogy az egész banzáj 8-kor.
legjobban az ilyen kawasakik aranyszínű telóval néznek ki
nah lassan indulunk Monorra
mi pénzek ilyen pulcsik?
Megkereslek.Milyen szinek vannak.A thor-os érdekelne ja és mennyi
üdv
ez már elkelt. thor meg gyári yamaha.
de szokott lenni, ha kell vmi szólj.
Pont el tudom képzelni. Az anyagi helyzetedet nem annyira, de a hazai paraszolvenciák állapotát nagyjából ismerem. Legutóbb lábbal kapcsolatos sérülésből kifolyólag
Estét Mr. El Camino