Sziasztok!
Megszeretném kérdezni ,hogy Faisst-nak ez az email címe: corey666@freemail.hu mert csak ezt találtam az adatlapján.
Előre is köszönöm szépen!
1-2 észrevétel.Miért akarod ezeket külföldről rendelni? Inkább nézd meg itthon, és inkább próbáld fel őket, mert tap. szerint elég nagy a méretbeli szórás.( nekem xs-m-ig voltak jók a sisakok ).Az Airoh-ot az Airoh.hu-n ,az O'Neal-t (nem O'Neill) az O'Neal.hu-n találod meg .Ezek am. polikarbonát sisakok, és ami nekem nem tetszett bennük, hogy nem lehet kivenni és ezáltal kimosni a belsejüket (a fejtető részt, nem az arcpárnát).Szerintem nézd még meg az Universalnál is a No Fear-eket és a Fly-okat, úgy gondolom, azok jobb vételek, ill. az Aunerban 30000,- a Fox V1. .
Ha jó az M-es, akkor még van az O'Neal-ban egy 661 Flight is (ha nem vitték még el), az pedig full ezekhez képest.
Érzel különbséget a 2 teló között?
holnap soskut szezonnyito, a társaság fele oda megy kapratni, mi meg a bakonyba kapratunk.
Megszeretném kérdezni ,hogy Faisst-nak ez az email címe: corey666@freemail.hu mert csak ezt találtam az adatlapján.
Előre is köszönöm szépen!
Ha jó az M-es, akkor még van az O'Neal-ban egy 661 Flight is (ha nem vitték még el), az pedig full ezekhez képest.