Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azért vettem mert már fejre estem lassan 3éve és ha lett volna rajtam sztem másképpen végződött volna.Az anyagi kiesésemen vehettem volna 10db ot
Üdv Uram. Épp frissen szabadult valahonnan?
Köszi... most mondanám, h pill épp miért nem aktuális, de hagyjuk a rossz dumát... ha fogsz itt a fórumon bandázni, úgyis +talállak
Irígyellek.
Ezek az én pulcsijaim
Én meg asszem veszek egy lottót. A kép alapján zsigerből az ugrott be, h ez egy olyan 50-100 e közötti cucc lehet... ami egyébként nem is sok az ember testi épségéért. Csak ne lennénk Abszurdisztánban...
Üdv Gery ezek milyen pulcsik eladók?
Hello
Nekem is az van de lematricáztam a gyári hozzávaló szett-el tök jól néz ki dekorral.
Én is tudok pl ha kell 55 de lehet kevesebbért is ha érdekel rákérdezek.
nekem az adventure van,de teljesen jó az is
más anyag,lehet nehezebb pár100 grammal,de ugyan úgy védi
a motormannál most jó áron vannak. 55eft. az olcsóbb (olcsóbb anyagok, kevesebb állítási lehetőség, de védelem szempontjából uaz) és 100eft amit linkeltem.
Köszi. Ez azért télleg komolyabban néz ki, mint amikkel a spanok megjelentek. Gondolom, itt a páncél alá mennek be a lelógó részek

Hogyan lehet hozzájutni egy ilyenhez?
így van. itt van egészben.
Rendes szadomazo felszerelés. Ha jól gondolom, van egy része, ami a hátadon van, egy másik a nyakad körül, és ezek össze vannak kapcsolva valahogyan?
ez meg egy leatt brace.

egyáltalán nem zavaró. jó cucc nagyon
semmi gond, jobbulást
Ne felejtse el senki, holnap Monoron börze
puli=pulcsi
Yamcsis puli kurva jól nézz ki . Láttam Gerynél
Hali! Egy képet tudnál feltenni róla? Nálunk már többen megjelentek nyakvédővel, de aztán pár alkalom után mindenkinek otthon maradt. Nekem még nincs, de ha jó, hát beszerzek egyet
Boldogot, nem tudtam ma elintézni a zsét, mert egész nap rókázok
Yamis pulcsi frankó? ha tudsz 1 fototaz megköszönném
szerintem kurva jó a breace,nekem is van
egyáltalán nem zavaró,és nagyon megéri a pénzét