Használ valaki Leatt Brace-t?
Úgy hallom ez a legprofibb nyakvédő, bár pl. az Alpinestars verziója még drágább néhol.
Endurozásra szeretnék beruházni valami védelemre, csak nem tudom, hogy egy ilyen nyakvédő+testprotektor kombóval járok jobban, vagy vegyek minél drágább testprotektort, pl. a Dainese egyik 60 ezer körüli termékét. (úgy láttam itt épp árul valaki kb. 45-ért).
Balszerencse bármikor kerül, a legtökéletesebb védelem ellenére is megüthetjük magunkat keményen, csak filozofálok, hogy átlagos erdei-mezei (nem ámokfutás) használat alatt melyik opcióval kapnák nagyobb védelmet.
Köszi!
Hello!
Vecsésről 4.-esen kell menni Monorig.
A második lehjatón (körforgalom) célszerű lehjatani be Monorra.
Lehajtás után végig egynesen amíg véget nem ér (kistói út) az út és dönteni kell h jobbra v balra. Jobbra kell kanyarodni, majd egyenesen tovább 2 km-t míg meg nem látsz egy "motocross balra" táblát az utca jobb oldalán ott lefordulsz a nyíl irányába és megérkeztél.
Használ valaki Leatt Brace-t?
Úgy hallom ez a legprofibb nyakvédő, bár pl. az Alpinestars verziója még drágább néhol.
Endurozásra szeretnék beruházni valami védelemre, csak nem tudom, hogy egy ilyen nyakvédő+testprotektor kombóval járok jobban, vagy vegyek minél drágább testprotektort, pl. a Dainese egyik 60 ezer körüli termékét. (úgy láttam itt épp árul valaki kb. 45-ért).
Balszerencse bármikor kerül, a legtökéletesebb védelem ellenére is megüthetjük magunkat keményen, csak filozofálok, hogy átlagos erdei-mezei (nem ámokfutás) használat alatt melyik opcióval kapnák nagyobb védelmet.
Köszi!
elmentem a számot. Tied?
remélem nemkell majd felhívnom
Vecsésről 4.-esen kell menni Monorig.
A második lehjatón (körforgalom) célszerű lehjatani be Monorra.
Lehajtás után végig egynesen amíg véget nem ér (kistói út) az út és dönteni kell h jobbra v balra. Jobbra kell kanyarodni, majd egyenesen tovább 2 km-t míg meg nem látsz egy "motocross balra" táblát az utca jobb oldalán ott lefordulsz a nyíl irányába és megérkeztél.
Ha eltévednél: 06-209-584-148
Monori pályára hogyjutok el , ha Vecsés felől jövök?
tudom kocsival de mi az útiterv tud valaki segíteni?
Most Beszéltem TALLAROM ATTILÁVAL !
ismered őt?
Szervezek ERDÉLYBE túrát és endurú "edzőtábort"
Ha érdekel írj a címemre !
a bácsi egy 80 éves szlovák öregur, tavalyi edelényi crossversenyen elindult....erre varjatok gombot..
A CROSS sisakokra most kedvezmény van !
motorok@belmoto.hu itt érdeklődj !
Hivatkozz rám !
Bécsi Aunerben 250 ájro most hétvégén voltunk ott flohmarkt-on..