Hali!
Régebbi injektoros autók felesben jól bírják , picivel tényleg többet fogyasztanak. Ki kell kísérletezni a keverési arányt , felesben lehet indulni , innen növelni az etanol arányá. 100 forint + megéri. A karburátorosakat át kell fúvókázni hozzá , de utána tökéletesen lehet használni vele. 4t motornál ugyan ez a helyzet , de nem érdemes vele kínlódni , úgy sem az üzemanyag a nagy tétel itt
Magnum1 járt sokáig ezzel a bioszarral öt kell kérdezni . Hogy mik voltak vele a tapasztalatok. De szidta, mert miután beöntötte a tankba hátulról leamortizálták a kocsiját. Azt is mondta csak benzinnel ez nem történt volna meg.
Nézd,az autószerelő haverom az utóbbi hónapokban tömegével szerelte be az átalakítót autókba és kérdeztem tőle,hogy mi a véleménye.Erre csak legyintett és elmosolyodott.Ügyfelek szerint fogyasztás növekedést és elhanyagolható teljesítmény csökkenést,nehezebb hidegindítást tapasztaltak.
30-40 ezer bele a butító cucc,nem is minden autóba lehet kapni,nem esszerű játék,szerintem felejtős Nézz utána rendesen,nem érné meg beszopni gondolom úgy legyen,hogy jó legyen
azjó
lehet mi is oda megyünk majd
Nem tudjátok hogy Bugyi pálya nyitva lesz hétvégén? mert verseny előtti héten szoktak lezárni a crosspályákat!
Régebbi injektoros autók felesben jól bírják , picivel tényleg többet fogyasztanak. Ki kell kísérletezni a keverési arányt , felesben lehet indulni , innen növelni az etanol arányá. 100 forint + megéri. A karburátorosakat át kell fúvókázni hozzá , de utána tökéletesen lehet használni vele. 4t motornál ugyan ez a helyzet , de nem érdemes vele kínlódni , úgy sem az üzemanyag a nagy tétel itt
Vasárnap elesett monoron,én is a Gerééktöl hallottam,álitolag helikopter vitte el,de már otthonvan. Mikor rendelsz megint ?
bubuval mi történt?
Sajna túl szép, hogy igaz legyen
Ha valami kipurcan a motorban, mert nem jól karburáltad, akkor már oda az egész nyereség