egy olyan tokja van, mint amiben a bowling golyót hordják. tök jó részlet hozzá.
69 volt kitéve, 60ért jött és egy légszűrő olajspayt adtak mellé, hogy vigyem már.
Csepelen kezdtem a 661 bukóval, de nem volt szín és nem is passzolt jól a fejemre egyik méret sem.
Akkor go Shoei- nem volt szín, de qva jó sisak, kényelmes. de drága is, nem is szép a maradék készlet.
Utána Rmc, hátha valami jó kis Airoh lesz. Nem volt.
Aztán superpole. Axo jó, de csúnya és kicsit lötyög.
Kaja.
Shox- AGV tök kényelmes, de nem a legkobb minőség tán. occó, szín sem volt.
Végső elkeseredésben Auner- az Airoh 100ezer körül 1000 grammal iszonyat csúcs!
Aztán volt egy szép shift. Nagy.
Végül gondoltam beletuszkolom a fejem ebbe az s-es fox-ba. Hát olyat fogott mindenhonnan amilyet egyik sem. És nem nyom, tart.
Színe is jó. Ez lett.
erre a sisak tesztelös sztorira van nekem is egy történetem elmondom aztán mindenki döntse el maga mit vesz a fejére.
száz éve történt, jopáran ismerik innen öket a Moto-completes srácokrol van szo, szoval Zoli barátom rendezett ott a boltnál egy jo nagy bulit, eszem-iszom , barátnök -feleségek jo sok pia stb...
amikor már elég emelkedett volt a hangulat akkor vita kerekedett erröl a sisak dologrol, és ök akkor kezdték el forgalmazni a Premier carbon-cevlár bukot, meg más sisakokat is.
a vita hevében Zoli elment két sisakért zsir ujjak, egy full carbon-cevlár, és egy noném műanyag akármi ,azzal a felkiáltással hogy : - tesztet akartok wazzze, akkor tesztelni fogunk..!
kérdezték töle, biztos? erre az volt a válasz ha teszt hát legyen teszt.!
a lényeg a a műanyag buko gyakorlatilag az első tiszta erőböl a földhöz veréstöl széttört,kb mint egy tojáshéj, utána még a darabjaival fociztak csizmában falnak .stb.
a kevlár bukot gyakorlatilag térdepelve betonon tiszta erőből verték neki a betonnak és nem birták széttörni, pedig dolgozott a pia rendesen, a sisak kézröl kézre járt : - add ide majd én, olyan nincs hogy nem megy szét ez a szar felkiáltásokkal, a végén amikor már a sokadikat kapta egy helyen bepuhult az anyag, de egyben volt, fociztak vele csizmában stb, aztán belefáradt a társaság, és egy kalapácsot vertek bele.
ennyi a sztori jo rég volt ,mindenki azt von le belőle amit akar , mindenesetre ennél ÉLÖBB tesztet nehezen tudok elképzelni.
De az eltávozott hajamat nem kívánom pótolni..