Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a botx segít sokat
De az eltávozott hajamat nem kívánom pótolni..
Árakban Te eléggé otthon vagy. Sok/ normál/olcsó volt?
nem is látszik rajtad
Nadon szépen köszönöm! Szép kerek szám lett, 33
gondoltam, hogy valami ilyesmi is benne van a nagy hirtelen vásárlásban
még egyszer boldog születésnapot! isten éltessen sokáig!
Fene ezeket a csizmákat.. ember nem tud eligazodni, anniyféle vélemény van mindegyikről...
köszönöm! remélem azért véd is..
A fődizájnerem jóváhagyása is kellett hozzá. Ugyanis Gabitól kapom a buksit szülire.
Kösz a megerősítést, féltem tőle hogy nem az, mert nem könnyű
pedig mondták, de akkor is ugye..
a héten láttam egy sokat futott sg12-t. ugyan ezen a ponton volt szétesve.
ja, összecsukható bukó

egy olyan tokja van, mint amiben a bowling golyót hordják. tök jó részlet hozzá.
69 volt kitéve, 60ért jött és egy légszűrő olajspayt adtak mellé, hogy vigyem már.
Én meg az sg10 et akartam 12 re cserélni de úgylátom megtalpaltatom inkább.
Csepelen kezdtem a 661 bukóval, de nem volt szín és nem is passzolt jól a fejemre egyik méret sem.
Akkor go Shoei- nem volt szín, de qva jó sisak, kényelmes. de drága is, nem is szép a maradék készlet.
Utána Rmc, hátha valami jó kis Airoh lesz. Nem volt.
Aztán superpole. Axo jó, de csúnya és kicsit lötyög.
Kaja.
Shox- AGV tök kényelmes, de nem a legkobb minőség tán. occó, szín sem volt.
Végső elkeseredésben Auner- az Airoh 100ezer körül 1000 grammal iszonyat csúcs!
Aztán volt egy szép shift. Nagy.
Végül gondoltam beletuszkolom a fejem ebbe az s-es fox-ba. Hát olyat fogott mindenhonnan amilyet egyik sem. És nem nyom, tart.
Színe is jó. Ez lett.
itt nyilt szét pár orai motorozás után...
furcsa a doboza....de amúgy jó

mennyi volt?
csudaszép leszel benne!
a V3 az full carbon...
hogy honnan hozza azt nem tudom...

az enyém központi pántja, alulrol a második amin a forgo rész is van , szétnyilt az első 4 orás motorozás után , ááá kicsit sem voltam mérges....

utána megvettem az sg-10-et persze NEM az universálos bohocnál, szeretem eddig semmi baja...
megvan a sisakom!
egész nap ráment, nem volt olcsó, de asszem megérte

Asszonták karbon cucc, csak nem egy mai széria.
Te én ahányszor benézek ide a fórura egyfolytában reklámozod magad ,ami persze nem baj de a jó bornak nem kell cégér dolog itt nem működik?
jó kis buli lehetett
ezt hallottam én is, csak gondoltam hátha kiderül valami okosság az occsó universalos sg12-ről.
erre a sisak tesztelös sztorira van nekem is egy történetem elmondom aztán mindenki döntse el maga mit vesz a fejére.

száz éve történt, jopáran ismerik innen öket a Moto-completes srácokrol van szo, szoval Zoli barátom rendezett ott a boltnál egy jo nagy bulit, eszem-iszom , barátnök -feleségek jo sok pia stb...

amikor már elég emelkedett volt a hangulat akkor vita kerekedett erröl a sisak dologrol, és ök akkor kezdték el forgalmazni a Premier carbon-cevlár bukot, meg más sisakokat is.

a vita hevében Zoli elment két sisakért zsir ujjak, egy full carbon-cevlár, és egy noném műanyag akármi ,azzal a felkiáltással hogy : - tesztet akartok wazzze, akkor tesztelni fogunk..!

kérdezték töle, biztos? erre az volt a válasz ha teszt hát legyen teszt.!

a lényeg a a műanyag buko gyakorlatilag az első tiszta erőböl a földhöz veréstöl széttört,kb mint egy tojáshéj, utána még a darabjaival fociztak csizmában falnak .stb.

a kevlár bukot gyakorlatilag térdepelve betonon tiszta erőből verték neki a betonnak és nem birták széttörni, pedig dolgozott a pia rendesen, a sisak kézröl kézre járt : - add ide majd én, olyan nincs hogy nem megy szét ez a szar felkiáltásokkal, a végén amikor már a sokadikat kapta egy helyen bepuhult az anyag, de egyben volt, fociztak vele csizmában stb, aztán belefáradt a társaság, és egy kalapácsot vertek bele.

ennyi a sztori jo rég volt ,mindenki azt von le belőle amit akar , mindenesetre ennél ÉLÖBB tesztet nehezen tudok elképzelni.

bocsi kis dolog volt most kűldtem el.. sorry.
sorry csak nem voltam.

a Gaerne olaszban gyártja az összes csizmáját, állitolag az öreg akié a gyár azt mondta amig Ő él addig nem lehet máshol gyártani.
aha.. na mindegy akkor