Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig szép is és jól is tolja http://www.youtube.com/watch?v...
jóestét,

megjöttek a motyók!
ment mail az érintetteknek.
A nagyról, má mummogott volna
Mikor még úgy igazából semmi közöm nem volt a crosshoz, csak tetszett (igaz most sincs sokkal több), akkor volt szerencsém menni egy maico-val, de nem emlékszem már rá, hogy 250, volt-e, vagy nagyobb (a volt szomszédunk német rokona hozta magával utánfutón a magyarországi nyaralásra). MZ után azt hittem fel is szállok vele... Ő is kipróbálta a 250-es ETZ-t mert még nem ment olyannal (igaz nem is nagyon fűzött hozzá véleményt a próbát követően).
Ez a 5 kilós ,új videó is fasza
"a lovat nem tudja leforgatni" - ez kész! beszarok !
Be akasztanám a lábam a pöcsömbe Lehet 2 percig se maradnék rajta,de aztán cserélnénk
Elképzelem ahogy lobogsz az oldalkocsin kapaszkodsz görcsösen, én meg húzom neki kéjesen
Mennénk vele ketten, mint a disznóóó
hallani a hangján hogy van benne némi erő...
akárcsak a tm et hallanám most az új dugóval
XL-es kesztyűm van,de fateromnak 2xl-es,és elviselhető,nem nagy,nem igazán lóg:)Milyen kesztíűd van?:)És a bukót azt mennyiért adod?
Honnan veszed ,hogy nagy?:)Kezem meg a lábam a termetemhez képes na meg a fejem nagyra nőtt:)Mint a hobitkáknak:)
kesztyu neked nagy, 2xl, buko bull+scottttt szemuveg.
Milyen az a bukó?De kesztyű gondolom az nincs akkor..
nyakmerevito, pancelt ma adom fel, szemcsit megveszi szecska, csimma, gyatya, mez marad, bukot masik szemuveggel pacser valszeg megveszi, kokszi meg a terdvedot.
Mid van még eladó?:)Kesztyűd nincs olcsóóba?
mivel, gyalog? kocsit is elvitték
szombaton gyanitom bebaszok, szal vasarnap regeneralodas
Nem jössz Sóskútra? Nekem meg Vasárnap 39fokos lázam volt
Rohadt hííííídeg van má megint
Lassan tolták ki a kapun,vagy gyorsan
azert adtam aron alul, hogy gyorsan elvigyek :-)
sajna ez van.

320 ért adtam el a 92 es yz250 emet annó
eléggé áron alul adtad el akkor