Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

régen nem teszettek a vasvázas rmzék de mostmár 1ideje bejönnek olajcsere télleg körülményes ezeknél
Pedig a mostaniakkal már nincs gond. Carioli verte most is az összes japót a 350-es géppel a 450-esek között. Vannak nekem is fenntartásaim, de majd kiderül. Ha a felét elmegy mint a kawa, akkor már megérte.
másik vezérmütengely is van benne meg tuning kipufogó
de tönkre ment kuplung kosara a nagy teljesitmény végett ez igaz lehet gyári kosár már nem lenne jó bele hanem vmi spéci kell hozzá ezt mondta nekem
Majdnem öt évig nyüstöltem a 250-es 4t-t kawát. Soha semmi baja nem volt. A 290-es henger hamar tönkre teszi szerintem a főtengelyt sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve.
kössz a választ de én nem szivesen cserélném le japánt a európaira
és a vasvázas kxf meg rmzék mennyire jó gépek haverom nemrég vett 1 rmz250et 290es hengerrel
Volt már ilyen motorom 450-es . Nem mondom hogy oda lennék értük, de jó áron volt . Hát ha baja lesz megcsináltatom. Ennyi. Ha rendesen karbantartja az ember olyan nagy baja nem lehet. Dugót vez láncot szelepet a japóban is kell cserélni .
félés szó kicsit erös de biztos tudod mire gondolok
lehet 1hülye kérdésem igen akkor ime:nem féltél KTM-et venni rövid a nevük rövid az életük
Szerinted ez kicsoda ? a klónom?
Igen a fiam csinálta nem jó helyre fókuszált.
azért van ilyen messziről fotózva mert így nem látszik ki ugrik a motorjával!
szép fa vagy nem ezt kell nézni háttérba van vmi narancsos jármü
Ha profi motorosok között akarsz lenni, akkor Ferihegyen a helyed. És még tanulhatsz is.
még az is lehet hogy ott kötök ki
Gyertek Ferihegyre
Holnap mi lesz
Hummer H3 PICKUP
hát igen,jók a képei
jó elhiszem
De skodában meg wartburgban vannak pick up-ok ezeket TRUCK-nak hívják
Nem csak a gép számít. Lehet pocket géppel is jó képeket csinálni. Mondjuk Bakondy Gabi gépe maga a csoda Volna tőle mit tanulnom.
lehetne velük offroadozni
nem hinném,ez FORD F650 pickup óriása
bárhonnan fotózhatod ez is az + ez is
Pocket.
jaaa,voltak ilyenek is,hátul dupla tengellyel,álló felnivel,nem volt mindíg a kezemben a fenykepező