Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Légy férfi! Csak erőltesd és megy az majd!
én is erre gondoltam, hogy ha tudnék valamennyire motorozni, akkor nem esnék ennyit...de akkor sem, ha a motor itt pihenne a pincében lemosva, friss olajjal, teletankolva, meg letakarva egy matyóhímzéses lepedővel
A legjobb ha megtanulsz motorozni és nem esel! Van ilyen?
szasztok ma reggel vagy delutan mentunk kicsit autozni es vegen egy suzuki huzot ki minket ezzert gyalog vagtam neki a hegynek ime kepekben
Ha minden hétvégén mocizol és néha esésekkel is tarkítod akkor nehéz vigyázni rá
had törjön,inkább minthogy a búra törjön
Nekem a one-re lett volna 12 ezer,a sisak 30ezer náluk.szép arány,némelyik sisakhoz adnak tartalék siltet
Én ezért nem merek drága sisakot venni mert a silt15e be kerül hozzá ha letöröd és szoktam próbálkozni vele . A mostani LEASER már 6 éves és még eredeti a silt pedig nem a polcon pihen.
akkor inkább valahogy megragasztom...asszem tavaly még kb 15-ért zsidóztam el az egész bukót!
Lehet!kb 10-12ezer forint
Csak símán átestem a kormány fölött, mint egy varangy. A sild meg 3-ba tört, úgyhogy azon már semmi sem segít. Remélem lahat kapni az univerzálisba olyat..
Miért neki már parancsolnak? ÁÁÁÁÁ-nem hiszem
Szia!te leszel holnap ?
Nem engedi az asszony
Mit árul kint? A ferihegyi fotókat?
Szivesen nem került 1ft-ba sem!
Olyan rég láttam hogy már idejét sem tudom. Kész van a házuk? Misivel talizok a gyömröi piacon néha.
Köszi mindenkinek a jó kivánságokat
Hali,holnap ferihegy?lehet kinéznék a nővéremmel 1 kicsit
Nem ez kell az emésztéshez! Ennyi kaja emésztéséhez már 82kg-v.ok!
30.-án is voltunk akkor se volt melegebb. Zotya el van tűnve utoljára kb 2 hónapja volt kint Bugyin a Misivel motor nélkül.
powertape!
Ez meg velejár! a silt csak hagy törjön a csont maradjon éppen!
Ettem egy adag homokot.. a sisak napellenzője odalett, így most nekem is csillagharcos bukóm lett.
Mi van a Zotyával?
Hideg lessz!