Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva neked is BÚÉK. Milyen volt a buli?
jó reggelt
buek mindenkinek!

kakukkéknak gratula!
Mármint aki eddig nem vagy aki már eddig is?
"kis"?
őket kicsit azért sajnálom
kis gonosz patkányos ember
Én már voltam idén motorozni, bíbibí
Á dehogy...sztem ettől még az is megkívánt, aki eddig nem
Gratula a Kakukknak
Ugyanmá... a Káeftés Laár András 20 éve megmondta... csak akkor van élvezet, amikor egy lukon valami bemegy vagy kijön
Üdv mindenki. Tekintettel a fos időre, a mai krossz elmarad.
jaj most cikibe kerültem
Tóóóóóljadneki... nőtől ez olyan erotikus
nah ... akkor le fog kókadni a karácsonyfáááám
vagy megfagyok a nagy szellőztetésben
Lehet... meg sokat f...ngani is tőle
Vajon lehet lencsemérgezést kapni
A horvátokkal lehet alkudni... meg akartak büntetni legutóbb, mondom a zasztavásnak kroácia forever... ájem túriszt, not terroriszt... röhögött, oszt elengedett....

Ha valaki nem tart jobbra, hát lexarom... körbe szoktam autózni... engem inkább az bosszant, ha nem tart követési távolságot, nem indexel, vagy benn jön a seggemben
pedig neked olyan becsületes, törvénytisztelő képed van
ÁÁÁ nem volt náluk csoki, de szerencsére még a 10.000-es időben esett meg. Amióta nőtt az árfolyam, és is jobban figyelek.
Egyszer meg Marosvásárhelyen ütöttem majdnem el egy rendőrt, mert azthittem, hogy az is csak egy stoppos.. kicsit kiljebb állt mint a többi ember, meg egy táblával hadonászott. Kicsit pipa volt, amikor kb 50 m-ről tolattam vissza.
no ideje uj evi dolgoknak eleget tenni,elmentem hegyet maszni.
Szepnapot mindenkinek bye bye
horvátoknál én is belefutottam egy ilyenbe, pár évvel ezelőtt. ott sem tartották be szigorúan a sebességkorlátozást, viszont nem is mértek a rendőrök

én spec. annak törném el a térdét, aki elfelejti a "jobbra tarts" szabályát az ilyenek miatt sokkal több a baleset és a nehézkesebb a közlekedés az ilyenek miatt cikk-cakkolnak egy csomóan
sok marha önkéntes rendőr
vagy gumibot
virágot, csokit nem kaptál
Azért néha szebb ajándékról álmodik az ember
Sőt... cikkcakk
Én is legutóbb lakott területen szívtam meg 85-el... két éve születésnapomom. De rendesek voltak, mert a csekk mellé azt mondták, hogy boldog születésnapot