Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Visszont kivanom! ,
Kornél
Boldog új évet kívánok! meg sok benzint
áááááááááááá kiszenvedtem és már csak a mai estét szándékozom bánkódással tölteni vagyis inkább búfelejtéssel
aztán jöjjön, aminek jönnie kell
BUjÉK neked,ha nem leszel erre meg 2 kecske merengjen a kövér seggedre
Figyelek Hallgatom a lelkizést Adok tanácsokat is
koszi ill ugy legyen!es forditva is
Sajnálom... Akarsz róla beszélni?...
Köszi, Kornél, Neked, avagy Nektek is hasonló jókat! Jövőre egyik Doki se lásson szervízt
valóban nem valami vidám a helyzet , DE új év, új élet ez a kiindulási alap
Lehetett volna,de senki nem ösztönzi nyíltan
Azt nemtudom kilyen a kapálás
húú,hogy írjam,na mindegy, elfelejtettem
Biztos nem kaparós sorsjegyen nyerte.. Lapozzunk... Ez nemhangzik túl pozitívan, nyílván megvan az okod rá... Énsem a 400 fős LIDO-s kivitelű bulira gondoltam, csakhát tv-zni lesz időnk öregen is.. Lehetett volna tartani télleg egy EC-s összejövetelt, vagy nem?..
Nem-nem,az is munka nem csak a kapálás
edd ki a francia salátábúl
A borsót én is
Nem túlzol egy kicsit?
Dógoztam bammeg,még ilyenkor is
de de csak annyira finom lett, hogy legszívesebben már most felfalnám
Attól függ mikor akarsz sörétessel lövöldözni
Együnk,igyunk ,bár lencsét holnap kell enni!Nem?
Mi Van?
Bácsi averomnak nemjó a világítása,megtudná csinálni,mennénk összevissza este.Azé aszomse gondolta vóna,hogy idén még ekkerózok egyet ríszegen Vannak míg mellepetések,nem kértem érette semmisse,én is voltam gyerek,bár lehet az is maradtam
Köszi, Neked is...
a rippel gyerek azért nem érdekel, mert ő is csak ember. azt sem tudom, mi alapján választotta a Hidast én ettől függetlenül bízom a dokiban biztos nagyon ügyes lesz és egy hónap múlva úgy futok majd, mint a nyuszika
én a poharat és a lencsét keresem ma este itthon hosszú a történet, de a "társaságom"-at most kissé hanyagolom inkább a tévé szórakoztatóbbnak tűnik ma nála