Biztos nem kaparós sorsjegyen nyerte.. Lapozzunk... Ez nemhangzik túl pozitívan, nyílván megvan az okod rá... Énsem a 400 fős LIDO-s kivitelű bulira gondoltam, csakhát tv-zni lesz időnk öregen is.. Lehetett volna tartani télleg egy EC-s összejövetelt, vagy nem?..
Bácsi averomnak nemjó a világítása,megtudná csinálni,mennénk összevissza este.Azé aszomse gondolta vóna,hogy idén még ekkerózok egyet ríszegen Vannak míg mellepetések,nem kértem érette semmisse,én is voltam gyerek,bár lehet az is maradtam
a rippel gyerek azért nem érdekel, mert ő is csak ember. azt sem tudom, mi alapján választotta a Hidast én ettől függetlenül bízom a dokiban biztos nagyon ügyes lesz és egy hónap múlva úgy futok majd, mint a nyuszika
én a poharat és a lencsét keresem ma este itthon hosszú a történet, de a "társaságom"-at most kissé hanyagolom inkább a tévé szórakoztatóbbnak tűnik ma nála
Boldog új évet kívánok! meg sok benzint
aztán jöjjön, aminek jönnie kell
én a poharat és a lencsét keresem ma este itthon hosszú a történet, de a "társaságom"-at most kissé hanyagolom inkább a tévé szórakoztatóbbnak tűnik ma nála