Hali nem akarok kizökkenteni senkit a témából, de mond valakinek valamit az a név hogy laposracer?
Valami bontós, mesterszálláson lakik ismeri valaki?
Netán üzletelt már vele?
Sziasztok!
Ti hogy szoktátok takarítani a légszűrőházat ha valami homokos pályán mentek és telemegy a ház is homokkal? Én már arra is gondoltam hogy kiporszívózom . Árulnak légszűrő fedelet vagy mit tisztításhoz. Az arra jó hogy kilehet vízzel mosni az egész házat? Ez az a cucc:
Ez az a bizonyos legrégebbi pálya, ahol 16 éve felültem életemben először egy 1991-es CR125-re, és 2 kör után el is határoztam, hogy soha többet krossz, még ekkora marhaságot, olyan helyen MOTOROZNI, ahol még gyalog sem egyszerű menni, micsoda marhaság...
Az új pálya kicsit visszább van a falu felé, de ugyanezen az oldalán az útnak, és közvetlen az aszfalt út mellett.
www.prox.hu
Valami bontós, mesterszálláson lakik ismeri valaki?
Netán üzletelt már vele?
Tápióbicske lakott terület vége táblától Tápióság írányába 1km-re.
HI !
Ti hogy szoktátok takarítani a légszűrőházat ha valami homokos pályán mentek és telemegy a ház is homokkal? Én már arra is gondoltam hogy kiporszívózom . Árulnak légszűrő fedelet vagy mit tisztításhoz. Az arra jó hogy kilehet vízzel mosni az egész házat? Ez az a cucc:
Az új pálya kicsit visszább van a falu felé, de ugyanezen az oldalán az útnak, és közvetlen az aszfalt út mellett.